Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Welkom in Nederland
Welkom in Nederland
Kennis van de Nederlandse maatschappij voor het inburgeringsexamen
€ 44,95
Productoverzicht
Welkom in Nederland

Welkom in Nederland

Kennis van de Nederlandse maatschappij voor het inburgeringsexamen

Uitgave: boekUitgave: website Niveau: a1-a2
Isbn: 9789046904886
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

In Welkom in Nederland maken anderstaligen kennis met de Nederlandse maatschappij en kunnen ze zich voorbereiden op het onderdeel 'Kennis van de Nederlandse maatschappij' (KNM) van het inburgeringsexamen. Ook wordt er geoefend voor de onderdelen Lezen, Luisteren, Spreken en Schrijven van het Inburgeringsexamen op niveau A2.


Welkom in Nederland is een duidelijke, laagdrempelige methode, die zowel individueel als in groepsverband kan worden ingezet. Tienduizenden cursisten hebben er eerder hun KNS-examen mee voorbereid. In 2015 is KNS veranderd in KNM. Deze derde druk sluit naadloos aan op de eindtermen van het KNM-examen.

Welkom in Nederland is een praktische methode die in 10 hoofdstukken het complete scala aan KNM-onderwerpen behandelt, waaronder: Wonen, Gezondheidszorg, Opvoeding, Onderwijs, Werken en Geschiedenis. Maar ook taalvaardigheid wordt getraind: woordkennis, gespreksvragen en tekstbegrip. Op de bijbehorende website staan interactieve oefeningen voor het inburgeringsexamen en filmpjes bij de thema's van de hoofdstukken. Ook vinden de gebruikers daar uitgebreide woordenlijsten in vier talen (Nederlands, Engels, Turks en Modern Standaard Arabisch).

Niveau

Niveau: A1 > A2

Doelgroep

Voor zowel laag- als hoogopgeleide cursisten die zich willen voorbereiden op het onderdeel Kennis van de Nederlandse maatschappij (KNM) van het inburgeringsexamen in Nederland. 

Auteurs

Marilene Gathier heeft haar eigen taalbureau 'De Taalvraag'. Hier werkt zij als educatief auteur, taaltrainer en taaladviseur Nederlands. Eerder schreef zij samen met Dorine de Kruyf de lesmethoden Schrijf Vaardig, Beter lezen en Verder lezen, en het Leerwoordenboek Nederlands.

Productdetails
Isbn: 9789046904886
Uitgeverij: Coutinho
Afmetingen: 29.7 x 21.0 x 1.5 cm
Gewicht: 624 gram

Reviews 'Welkom in Nederland'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent