Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Vooruit online only. NT2 opmaat reeks
Vooruit online only
€ 34,25
Productoverzicht
Vooruit online only. NT2 opmaat reeks

Vooruit online only

Annet Berntsen, Merel Borgesius, Teun van Iperen
Uitgave: laptop Niveau: b1
Isbn: 9789089535412
Direct via e-mail
Beschrijving

Let op! Dit is een oude versie van Vooruit!. De herziene editie vind je hier.

 

Je voorbereiden op het Staatsexamen is net als je gereedmaken voor een belangrijke sportwedstrijd: je moet oefenen, oefenen, oefenen. Alleen door stevig te trainen kun je de vereiste vaardigheden onder de knie te krijgen.

 

Vooruit! is de examenvoorbereiding voor het Staatsexamen NT2 programma I. Door veel training met origineel en authentiek oefenmateriaal worden de cursisten voorbereid op het examen. Na het doorlopen van Vooruit! komen ze op het echte examen niet meer voor verrassingen te staan.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

 

Inhoud

Vooruit! bestaat uit zeven hoofdstukken: Media, Opleidingen, Wereldburger, Stage en werk zoeken, Aan het werk, Veilig en gezond, en Vrije tijd, eigen tijd. In de eerste vier hoofdstukken staat het aanleren van de examenvaardigheden centraal. Ook is er veel aandacht voor strategieën en krijgt de cursist handige examentips. De hoofdstukken 5 tot en met 7 bootsen steeds meer de examensituatie na.

 

De training bevat veel oefeningen die de cursist uiteindelijk genoeg vertrouwen geven om het examen met succes af te leggen. Ieder thema bevat een afsluitende examenopdracht die iemand helemaal zelfstandig moet kunnen doen.

 

Naast het werkboek bestaat Vooruit! ook uit een site waar nog veel meer lesmateriaal te vinden is: 

  • luister- en videofragmenten
  • extra oefeningen
  • hulpmiddelen
  • antwoorden
  • transcripten van de audio
  • docentenhandleiding
Niveau

Deze methode is een echte examentraining. De cursist moet al niveau B1 hebben.

Doelgroep

Vooruit! is bedoeld voor halfgevorderde studenten met niveau B1 en voor midden- en hoogopgeleiden die Staatsexamen NT2 programma I willen doen. Als voorbereiding op Vooruit!, kan iemand De Sprong gebruiken.

Auteurs

Annet Berntsen 

Merel Borgesius 

Teun van Iperen

Productdetails
Isbn: 9789089535412
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Docentlicentie aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis een proef-of docentlicentie van de uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Vooruit online only'

1
1
0
0
0

snel geleverd

marian naafs - verhoek | 3 november 2022
goede voorbereiding op het staatsexamen, veel oefenstof.

goed oefenboek

Harold van Heck | 9 januari 2022
prima oefenboek voor staatsexamen, met goede oefeningen. De zinnen afmaken en mails schrijven zijn goed. Ook de spreekoefeningen, wel zou hier meer grammaticale uitleg bij mogen, of een voorbeeld van een goede mondelinge reactie. Graag zou ik in het hele boek wat meer uitleg grammatica zien. Nu zoek ik vaak een hoofdstuk van klare taal erbij. Het hoofdstuk Wereldburger is wat al te braaf woke en politiek correct. Graag wat meer onpartijdigheid!

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent