Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Webinar NT2 Portfolio

Webinar NT2 Portfolio

Op vrijdag 28 juni om 15:00 organiseren we weer een webinar! Dit webinar staat in het teken van het NT2 Portfolio: een digitale basistool waarmee cursisten gemakkelijk zelf gemaakt materiaal bewaren en delen met hun docent. Zo heb je als docent een goed overzicht van de competenties van je cursisten. Tijdens het webinar laten we zien hoe je met het NT2 Portfolio werkt en heb je ruime gelegenheid om vragen te stellen aan de ontwikkelaars.

Datum: vrijdag 28 juni

Tijd: 15:00 tot 16:00 uur

Locatie: online via Zoom

Kosten: gratis

 

Over NT2 Portfolio

Het NT2 Portfolio biedt de docent een goed overzicht van de competenties van cursisten. Het is een digitale basistool waarmee cursisten gemakkelijk zelf gemaakt materiaal bewaren en delen met hun docent. Aan de hand van gerichte opdrachten kunnen zij hun foto's, video's, presentaties, spraak- of tekstberichten eenvoudig uploaden.

 

Als docent zie je gelijk wat de cursist gedaan heeft. Bovendien is het leuk en gemakkelijk om met de cursist(en) te bespreken. Het aantonen van competenties is nog nooit zo makkelijk geweest. Het NT2 Portfolio is zeer geschikt voor gebruik door cursisten in de Z-route en in andere competentiegerichte trajecten.

Meld je aan voor het Webinar NT2 Portfolio:

Naam *
E-mailadres *
Naam instelling:
Heb je vragen aan de ontwikkelaars?