Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Webinar NT2 Op maat

Webinar NT2 Op maat

Kom meer te weten over onze meest gebruikte NT2-methode: NT2 Op maat. In samenwerking met de auteurs Maud Beersmans, Wim Tersteeg en Sandra Duenk organiseren we een webinar dat geheel in het teken staat van de NT2 Op maat-reeks. Lees snel verder!

Het webinar is interessant als kennismaking met de methode voor docenten die nog niet met de NT2 Op maat-reeks werken, maar is ook een interessante verdieping voor docenten die al wel bekend zijn met de methode.

 

Tijdens het webinar leer je alles over de opzet van de NT2 Op maat-reeks. De auteurs vertellen over de visie achter de methode, lichten de verschillende deelvaardigheden spreken, luisteren, lezen, schrijven, grammatica en woordenschat toe, én reiken praktische handvatten voor in de les aan.

 

Aan het einde van het webinar is er een uitgebreide gelegenheid de auteurs en ontwikkelaars vragen over de methode te stellen.

 

Praktische informatie

 

Datum: donderdag 2 november 2023

Tijdstip: van 15:00 tot 16:15 uur

Locatie: online, via Zoom

Kosten: gratis

 

Meld je aan voor het webinar NT2 Op maat

Naam *
E-mailadres *
Instelling *
Heb je specifieke vragen aan de auteurs/ontwikkelaars?
 

Over NT2 Op maat

Met NT2 Op maat kies je voor maatwerk. De methode heeft aparte leerlijnen voor de theoretisch, midden en praktisch geschoolde cursist. De boeken hebben een heldere opbouw waarin alle deelvaardigheden worden behandeld. De methode is uitermate geschikt wanneer je cursisten voorbereidt op het inburgeringsexamen of Staatsexamen I en II. Bekijk de verschillende leerlijnen hier.