Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Het Groot Werkvormenboek 2
Het Groot Werkvormenboek 2
Nóg meer inspiratie voor het werken met werkvormen
€ 52,50
Productoverzicht
Het Groot Werkvormenboek 2

Het Groot Werkvormenboek 2

Nóg meer inspiratie voor het werken met werkvormen

Sasja Dirkse-Hulscher, Angela Talen, Maaike Kester
Uitgave: boek
Isbn: 9789024404834
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Het Groot Werkvormenboek 2 is een vervolg op Het Groot Werkvormenboek 1, waarvan inmiddels meer dan 50.000 exemplaren zijn verkocht. Het is dé inspiratiebron voor iedereen die bijeenkomsten zoals overleggen, trainingen, lessen en teamsessies op een frisse en resultaatgerichte manier wil vormgeven en daarbij een stap verder wil gaan in het ontwerpen van succesvolle programma's.

Inhoud

Dit tweede deel voegt 120 werkvormen toe aan je repertoire én reikt je de 2KNOWHOW-formule aan voor het ontwerpen van een goed programma voor een overleg, teamsessie en training of les. Je vindt in dit deel inspiratie voor elke fase van jouw programma, variërend van activeren, verbinden, focussen, brainstormen en samenwerken, tot toetsen en toepassen. 

Doelgroep

Het Groot Werkvormenboek 2 is bedoeld voor mensen die plezier hebben in het bouwen van programma's die niet alleen inhoudelijk kloppen, maar ook energie geven en het beste uit de deelnemers en henzelf halen. 

Auteurs

Sasja Dirkse-Hulscher en Angela Talen zijn oprichter van 2HOWHOW: de leidende partij in Nederland om mensen, teams en organisaties continu in beweging te brengen en te houden, om ze in staat te stellen er het allerbeste uit te halen. Maaike Kester heeft vanuit haar brede expertise een veelheid aan werkvormen en onderliggende theorie kunnen toevoegen aan Het Groot Werkvormenboek 2.

Productdetails
Isbn: 9789024404834
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 26.6 x 21.7 x 2.3 cm
Gewicht: 1232 gram
Pagina's: 300

Reviews 'Het Groot Werkvormenboek 2'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent