Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Het Groot Werkvormenboek 1
Het Groot Werkvormenboek 1
Dé inspiratiebron voor resultaatgerichte trainingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten
€ 52,50
Productoverzicht
Het Groot Werkvormenboek 1

Het Groot Werkvormenboek 1

Dé inspiratiebron voor resultaatgerichte trainingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten

Sasja Dirkse-Hulscher, Angela Talen, Maaike Kester
Uitgave: boek
Isbn: 9789024415779
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Cursisten die wegdromen, weinig inbreng hebben of zelfs in slaap vallen tijdens presentaties, trainingen of coachgesprekken... Deze situaties kunnen aanleiding zijn om eens wat langer stil te staan bij de werkvormen die je gebruikt en het effect dat je ermee sorteert. 

 

Het Groot Werkvormenboek is dé inspiratiebron voor iedereen die bijeenkomsten of vergaderingen op een frisse en resultaatgerichte manier wil vormgeven. Het boek bevat maar liefst 120 verschillende, interactieve werkvormen, geordend naar tien doelstellingen:

 

  • kennismaken;
  • uitwisselen;
  • kennis overdragen;
  • discussiëren;
  • beslissen;
  • brainstormen;
  • plannen maken;
  • evalueren;
  • vaardigheden oefenen; en
  • informeren.

 

Het Groot Werkvormenboek 2 is het vervolg op dit eerste deel.

Inhoud

Alle werkvormen in Het Groot Werkvormenboek worden stap voor stap uitgelegd, geïllustreerd en verrijkt door ervaringen, suggesties en voorbeeldvragen. Het boek geeft uitleg over de theorie en gedachtegang achter het kiezen en het gebruiken van verschillende werkvormen. Het zet bovendien tips, trucs en valkuilen voor het succesvol begeleiden van iederen afzonderlijke werkvorm overzichtelijk op een rij. 

Doelgroep

Het Groot Werkvormenboek is bedoeld voor leidinggevenden, trainers of docenten die plezier hebben in het regisseren van bijeenkomsten en geïnspireerd willen worden om in hun aanpak te variëren en zo inhoud effectief te behandelen. 

Auteurs

Sasja Dirkse-Hulscher en Angela Talen zijn oprichter van 2HOWHOW: de leidende partij in Nederland om mensen, teams en organisaties continu in beweging te brengen en te houden, om ze in staat te stellen er het allerbeste uit te halen. Maaike Kester heeft vanuit haar brede expertise een veelheid aan werkvormen en onderliggende theorie kunnen toevoegen aan Het Groot Werkvormenboek 2.

Productdetails
Isbn: 9789024415779
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 26.7 x 21.9 x 2.3 cm
Gewicht: 1194 gram
Pagina's: 304

Reviews 'Het Groot Werkvormenboek 1'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent