Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Interactief aan de slag aan de hand van filmfragmenten uit de klas - met de auteurs

Interactief aan de slag aan de hand van filmfragmenten uit de klas - met de auteurs

Hoe bereid je een conversatieles goed voor? Hoe geef je op juiste wijze feedback tijdens de conversatieles en hoe beantwoord je de vragen van cursisten over betekenis en grammatica? Wij nodigen je voor antwoord op deze vragen graag uit voor de interactieve workshop 'Conversatielessen met de Delftse methode' op 12 november aanstaande, gegeven door auteurs van de Delftse methode.

Deze workshop is voor docenten die nog niet zo lang met de Delftse methode werken of die overwegen om met de Delftse methode aan de slag te gaan.  Tijdens deze middag kijken we aan de hand van filmfragmenten naar voorbeelden uit de lessen van de auteurs, die zelf ook NT2-docent zijn. Daarna gaan we interactief met elkaar aan de slag en gaan we gezamenlijk de kernvragen in verschillende workshoprondes beantwoorden. Uiteraard is er alle gelegenheid om vragen te stellen aan de auteurs van de Delftse methode.

 

Programma: 

13.30-13.50u: Kennismaking en introductie Delftse methode

14.00-15.00u: Online workshop conversatielessen met de Delftse methode:

 

  •    Ronde 1: Hoe bereid ik een conversatieles voor?
  •    Ronde 2: Hoe geef ik feedback tijdens een conversatieles?
  •    Ronde 3: Hoe beantwoord ik vragen van cursisten over betekenis en grammatica?

 

15.00-15.15u: Nabeschouwing: vragen & discussie

 

Wanneer:  vrijdag 12 november 2021 van 13.30 uur tot 15.15 uur. 

Waar: online via beveiligde Zoom. Je ontvangt na aanmelding de link naar de Zoommeeting + overige benodigdheden voor eventuele installatie.

Kosten: GRATIS

 

Vanwege de grote belangstelling is deze workshop vol en kun je je niet meer aanmelden. Houd onze mailings in de gaten voor nieuwe data.