Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Boom NT2 Academie

Boom NT2 Academie

Trainingen voor NT2-docenten en taalvrijwilligers

De Boom NT2 Academie biedt voor zowel beginnende als ervaren taalvrijwilligers en NT2-docenten diverse, interessante trainingen ter bevordering van de deskundigheid.

Bevorder uw deskundigheid als NT2-docent

Ook als docent bent u nooit uitgeleerd. Fris uw kennis op, leer bij en verrijk uw arsenaal van tools. Hoor over de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen, leer nieuwe didactische werkvormen en richt zo uw lessen nog slimmer en effectiever in!

 

Boom NT2 Academie maakt dit jaar een grote sprong door het aanbod van trainingen fors te vergroten. Met de hulp van een aantal experts op het gebied van NT2 kunnen we docenten een breed scala aan trainingen aanbieden. Ontmoet andere docenten en wissel ideeën en ervaringen uit. Boom zorgt voor deskundige trainers, praktisch ondersteunend materiaal en een prettige leeromgeving.

Houd de agenda in de gaten voor nieuwe trainingsdata en de aanmelding (open inschrijving). Hebt u liever een training op locatie? Onze trainers komen ook graag bij u langs voor een training op maat.

 

Bekijk hier het trainingsoverzicht van 2017.

 

Goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe leermethode?

Met de methodetrainingen van Boom NT2 Academie maakt u de beste start om van de overstap een succes te maken! Het werken met een nieuwe methode brengt vaak veel vragen met zich mee:

- Moet ik mijn werkwijze als docent veranderen?
- Hoe werk ik met een online methode?
- Wat is eigenlijk de achtergrond van deze methode?
- Wat betekent een nieuwe methode voor de organisatie binnen onze school?

Wij denken graag met u mee tijdens dit spannende traject. We bieden diverse implementatietrainingen aan voor de volgende (toetsings-) methodes. De trainingen bieden inzicht in de wijze waarop er met de methode gewerkt kan worden en geven antwoord op inhoudelijke en organisatorische vragen.

 

Wij bieden methodetrainingen aan van de volgende methodes:

AAP - NT2 op maat-reeks - NT2-niveautoetsen - DISK - Delftse methode

Geïnteresseerd in een training op locatie van Boom NT2 Academie?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

 

Mocht u andere wensen hebben dan kunt u ook contact opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. We stellen graag een training op maat voor u samen!

 

Contact

academie@nt2.nl

T 020 521 81 44