Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Verbeter de uitspraak van uw cursisten

Verbeter de uitspraak van uw cursisten

Ontvang handige tips en trucs van Vita Olijhoek, expert op het gebied van uitspraak

Wilt u meer aan uitspraak doen in uw les, maar vraagt u zich af hoe u dat aanpakt? Tijdens de training Uitspraak in de les wordt aandacht besteed aan alle aspecten van uitspraak. 

Uitspraaktrainer

Uitspraaktrainer in de les is een docentenboek met oefenmateriaal voor NT2-cursisten. Het grootste deel van het boek bestaat uit gedetailleerd uitgewerkte uitspraakoefeningen. De docent kan deze oefeningen direct gebruiken in de les. Daarnaast biedt het boek de docent inzicht in het belang van uitspraaktraining, helpt het bij de analyse van uitspraakproblemen en geeft het achtergrondinformatie over de uitspraak van het Nederlands. Het boek krijgt u gratis bij de training.

Hoorbaar resultaat met slechts 5 minuten per les

Tijdens de training gaat u aan de slag met alle aspecten van uitspraak. Dat maakt de training zo handig voor iedereen. Vita behandelt met u concrete voorbeelden van:

  • Klanken
  • Woordaccent
  • Intonatie & zinsaccent
  • Verbonden spraak

U maakt kennis met verschillende werkvormen uit het docentenboek Uitspraaktrainer in de les en ervaart hoe het is om deze oefeningen in een vreemde taal uit te voeren.

Over de trainer

Vita Olijhoek is taalwetenschapper en een expert op het gebied van uitspraakonderwijs. Zij heeft jarenlang gewerkt als docent, coördinator onderwijs & inburgering en als projectleider bij de Vrije Universiteit Amsterdam. Samen met collega Anja Valk heeft zij Taalbureau Olijhoek & Valk opgezet. Vita is daarnaast auteur van diverse gerenommeerde lesmaterialen, en mede-auteur/projectleider van de door VU-NT2 ontwikkelde methodes SpreekTaal, CODE/IJsbreker Plus en Uitspraaktrainer in de les.