Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Nu in de app stores: de SchrijfBeter app

Nu in de app stores: de SchrijfBeter app

Een juiste spelling is in hoge mate afhankelijk van het verstaan van de juiste klanken. Een gebrekkige luistervaardigheid kan dan ook de oorzaak zijn van een slechte spelling in het Nederlands.

Daarom is er nu SchrijfBeter, een app die zich niet alleen richt op het verbeteren van de spelling, maar die ook de vaak onderliggende oorzaak aanpakt: een verminderde luistervaardigheid in het Nederlands.

 

Het oefenen van de luistervaardigheid en verbeteren van de spelling komen in de app SchrijfBeter gezamenlijk aan bod. Aan de hand van zestien verschillende reeksen worden aspecten als woorden met een –t of stomme e, woorden met ie/i, internationale woorden en spreektaal zoals issiesiek behandeld.

 

SchrijfBeter is nu te downloaden in Google Play en de App Store. De eerste reeks is gratis: woorden met EE - EI/IJ.

 

Op de bijbehorende website www.SchrijfBeterapp.nl vindt u meer informatie over de Nederlandse taal en een handleiding voor gebruikers. 

 

Auteur van de app, Margreet Verboog, geeft trainingen en advies over leerprocessen, communicatieve vaardigheden en tweede taalverwerving. Ze is de oprichter van de werkgroep Arbeidsmigranten 2.0. Samen met Lieske Adèr heeft zij ook de app SpreekBeter ontwikkeld. 

 

Voor meer informatie over de app kunt u contact opnemen met de NT2 Klantenservice