Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Wegens onderhoud zullen Boom NT2 en NT2school enkele minuten niet beschikbaar zijn op woensdag 24 april om 21.00. Onze excuses voor het ongemak.
×
De herziene editie van de Tweede ronde is verschenen!

De herziene editie van de Tweede ronde is verschenen!

De Tweede ronde van de Delftse methode is herzien! Met de nieuwe Tweede rondega je in 42 lessen van niveau A2 naar B1. Deze cursus is het vervolg op Nederlands voor buitenlanders (het Groene boek).

De cursus bestaat uit het Tekstboek, het Oefenboek en het Online oefenprogramma. Nieuw bij de online cursus is de uitgebreide Teksthulp, die direct opvraagbare tekst en uitleg biedt op het gebied van woorden, zinnen en uitdrukkingen.

 

Met het Tweede ronde - Tekstboek + Online krijg je het boek met daarin een code die je toegang geeft tot de gloednieuwe online cursus in NT2 SCHOOL.

 

Werk je liever volledig online? De Tweede ronde -  Online omvat het Tweede ronde Tekstboek – herziene editie (incl. alle vertalingen), de audio en het online oefenprogramma geïntegreerd in één online programma!

 

Extra oefenen? De herziene editie van het Tweede ronde - Oefenboek bevat oefeningen en opdrachten die aansluiten bij de teksten in het Tekstboek. De oefeningen zijn vooral bedoeld om cursisten aan te moedigen tot conversatie.

 

Er is ook een Tweede ronde app in de maak! Speciaal voor op je smartphone of tablet. De Tweede ronde app verschijnt in het najaar van 2016.

 

Benieuwd naar de herziene editie van de Tweede ronde? Klik hier voor meer informatie.