Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Boom ook voor NT1

Boom ook voor NT1

Voortaan kun je ook voor je NT1-materialen bij Boom terecht! We zijn namelijk een samenwerking aangegaan met Stichting Lezen en Schrijven en geven voortaan hun les-, trainings- en screeningsmateriaal uit. We zijn hier trots op, want door het leren van basisvaardigheden kan iedereen meedoen in de samenleving.

 

Stoppen subsidie

Het les- en trainingsmateriaal werd eerder ontwikkeld en uitgegeven met subsidie van de overheid. Nu deze subsidie is gestopt, kan Stichting Lezen en Schrijven de materialen niet meer kosteloos aanbieden. 

 

Om de materialen toch beschikbaar te houden, zijn we deze samenwerking gestart. Stichting Lezen en Schrijven ontwikkelt de materialen, wij geven ze uit. Daarmee is het voortbestaan van  het NT1-materiaal gewaarborgd en kunnen taalhuizen, vrijwilligers en NT1-docenten goede lessen blijven verzorgen.

 

www.nt1.nl

Op www.NT1.nl kun je terecht voor alle les- en trainings- en screeningsmaterialen van Stichting Lezen en Schrijven. De materialen zijn op het gebied van taal, rekenen, digitale vaardigheden en welzijn, speciaal voor laaggeletterden. Zoals bijvoorbeeld de bekende boekjes uit de Succes-reeks, van instroom tot niveau 1F en 2F.  Een aantal van de materialen  is ook via www.nt2.nl te verkrijgen.

 

Zo zetten we ons samen met Stichting Lezen en Schrijven in voor een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Heb je vragen? Neem eens een kijkje op de site www.nt1.nl of bij de veel gestelde vragen. Heb je andere vragen? We horen het graag.