Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Nieuw in LINK & LINK+: De KNM-trainer

Nieuw in LINK & LINK+: De KNM-trainer

Vanaf nu is LINK echt alles-in-één! Alle onderdelen van LINK en LINK+ zijn uitgebreid met een gloednieuwe KNM-trainer, voor Kennis van de Nederlandse Maatschappij. Goed nieuws: Alle LINK-gebruikers hebben automatisch toegang, zonder extra kosten.

Sluit aan bij jouw les

Het KNM-materiaal dat nu geïntegreerd is in het online platform van LINK en LINK+ geeft handvatten voor KNM-lessen. En is ook geschikt voor zelfstudie. Zo past het materiaal bij de werkwijze van verschillende taalscholen

 

Makkelijk te vinden in het menu

Je vindt de KNM-trainer vanaf nu terug in het menu in de bovenbalk. De cursist kan gelijk aan de slag. Ook wordt er voortgang bijgehouden en is alle stof uitvoerig voorzien van docentinstructies. Via deze link kun je de handleiding alvast lezen. Uiteraard vind je hem ook terug in LINK, onder het kopje ‘Extra’ bij het docentenmateriaal.

 

Hoe ziet de KNM-trainer eruit?

Vanaf niveau A2- kunnen cursisten goed werken in de KNM-trainer door de handige woordenlijsten Nederlands-Nederlands die helpen bij de lastige woorden en begrippen. Alle Eindtermen komen uitvoerig aan bod. Alle kennis is zowel te lezen als te luisteren om de stof zo laagdrempelig en aantrekkelijk mogelijk aan te bieden.Het materiaal is verrijkt met heel veel authentieke filmpjes, slideshows en infographics. De eindtermen worden vervolgens ingeslepen door veel te oefenen en door een oefentoets per eindterm.Veel succes met deze gloednieuwe KNM-trainer!