Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Samenwerking Boom uitgevers en Stichting Lezen en Schrijven. Arjen Holl en Geke van Velzen ondertekenen contract.

Boom uitgevers en Stichting Lezen en Schrijven starten samenwerking

13 maart 2023

Op dinsdag 7 maart hebben Stichting Lezen en Schrijven en Boom uitgevers een overeenkomst getekend voor het uitgeven en het beheer van het lesmateriaal voor laaggeletterden.

 

Met deze nieuwe strategische samenwerking bundelen beide partijen hun krachten voor een toegankelijk lesaanbod voor laaggeletterden op het gebied van taal, rekenen en digitale vaardigheden. Voor Boom NT2 is de langgekoesterde wens in vervulling gegaan om zowel de NT1- als de NT2- doelgroep van les- en trainingsmateriaal te voorzien.

Samenwerken aan een samenleving waarin iedereen meedoet

Boom NT2 zal voortaan zorgdragen voor het vermarkten, doorontwikkelen en onder de aandacht brengen van het les- en trainingsmateriaal van Stichting Lezen en Schrijven. Het materiaal van Stichting Lezen en Schrijven is breed inzetbaar. Het is gericht op alle laaggeletterden die zich mondeling kunnen redden in de Nederlandse taal. 

 

Dankzij de uitgeefexpertise van Boom en de inhoudelijke knowhow van Stichting Lezen en Schrijven, ontstaat er een vruchtbare voedingsbodem voor creatieve oplossingen en nieuwe ideeën. Zo zetten Stichting Lezen en Schrijven en Boom zich voortaan samen in voor een samenleving waarin iedereen kan meedoen.

 

Op de foto:

Geke van Velzen, directeur bestuurder Stichting Lezen en Schrijven

Arjen Holl CEO Boom uitgevers