Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Nationale Onderwijstentoonstelling 2023

Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) 24 t/m 28 januari

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is het grootste event voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs! Boom NT2 en Boom test onderwijs bundelen de krachten in een gezamenlijk stand. We zijn er de hele week aanwezig! Kom je langs bij onze stand?

Boom NT2 en Boom test onderwijs bundelen de krachten en staan gezamenlijk op de NOT 2023, in de Jaarbeurs Utrecht! Je vindt ons terug in Hal 1, stand F051. Heb jij anderstalige kinderen of leerlingen in de klas en ben je op zoek naar goed materiaal? Bekijk ons aanbod dan op de NOT, en stel ons al je vragen! Bovendien hebben we te gekke beursacties.

 

Publieksprijs NOT Innovatie Award: DigLin+ Junior

Met DigLin+ Junior dingen we nog mee naar de NOT Innovatie Award! Maak jij gebruik van DigLin+ Junior, en vind je dat DigLin+ Junior de prijs moet winnen? Stem dan mee, dat kan via deze link!

 

Kortingsacties NOT

Zoals altijd hebben we te gekke beursacties én een paar leuke weggevers: van een te gekke praatplaat van DigLin+ Junior, een gratis proeflicentie van KleurenSchat én de Lidwoordrups - kom langs en doe er je voordeel mee! Wat de beursacties precies zijn houden we nog even geheim: hiervoor zien we je graag terug bij onze stand: F051 in Hal 1!

 

In gesprek over het leerlingvolgsysteem van Boom

Heb je anderstalige leerlingen in je klas, en ben je op zoek naar de juiste toets voor deze kinderen? Dan bevelen we je van harte de toetsen van het Boom LVS aan. De toetsadviseurs zijn aanwezig in de stand, dus schroom niet om al je vragen te stellen en de toetsen te bekijken! Dankzij de korte, duidelijke teksten bij Begrijpend Lezen en weinig talige sommen bij Rekenen-Wiskunde zijn deze toetsen uitermate geschikt voor anderstalige leerlingen.

 

Kosteloos aanmelden voor de NOT

Heb je je nog niet aangemeld voor de NOT? Doe dat dan snel, dat kan kosteloos via deze link! We zien je graag in de Jaarbeurs Utrecht, tot dan!