Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
De NT2 Community is live!

De NT2 Community is live!

Het is eindelijk zover: de Boom NT2 community is live! Praat je graag over je vak? Heb je ideeën of vragen over de lespraktijk? Ben je benieuwd naar ervaringen van collega's? Deel jouw vragen op ons nieuwe NT2-platform: de NT2 community 

 

De NT2 community is dé plek om met andere NT2-professionals van gedachten te wisselen over alles wat te maken heeft met je vak.

Stel al je vragen aan auteurs en ontwikkelaars!

In de NT2 community kun je niet alleen sparren met collega’s, Boommedewerkers, maar ook met de Boomauteurs. De ontwikkelaars van LINK, DigLin+, DISK, de Delftse methode, de reeks Op maat en KIK zijn aanwezig in de community om al je vragen te beantwoorden.

 

Stel de vragen die je altijd al had willen stellen en geef ons feedback om alle materialen beter te maken!

 

Wat vind je in de NT2 community?

  • Groepen: ga in gesprek met de ontwikkelaars van LINK, DigLin+, DISK, de Delftse methode, de reeks Op maat en KIK. Of met collega's die deze methodes ook gebruiken. Zo leer je van elkaar!
  • Kennisbank: hier vind je allerlei handige documenten die je kunt gebruiken in je lespraktijk; werkbladen, handleidingen, checklists, woordenlijsten en artikelen. Doe er je voordeel mee!
  • Actualiteiten: altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Op het kanaal Actueel vind je als eerste alle nieuwtjes terug! Zo heb je dus altijd een primeur in handen.