Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
NOB Onderwijsmarkt 2021

NOB Onderwijsmarkt 2021

Bij Boom NT2 vind je een rijke selectie aan uitgaves voor anderstalige kinderen en jongeren. Spelletjes, bodymethodes waar alle vaardigheden in samenkomen, leesboeken en online lesprogramma’s. Het afgelopen jaar hebben we namelijk ervaren hoe belangrijk online leren is. Omdat taal zich over verschillende gebieden strekt, hebben we ook een aanbod voor taal in de zaakvakken. Kijk voor al onze uitgaven voor kinderen en jongeren op www.nt2.nl/jeugd

Gebruik onze kortingscode tijdens NOB onderwijsmarkt

Tijdens de NOB Onderwijsmarkt-dagen geven wij je een kortingscode waarmee je van 16 t/m 20 juli 15% korting krijgt op geselecteerde uitgaven voor de jeugd. Gebruik de kortingscode NOB2021 en krijg korting op de volgende uitgaven:

 

Ster in lezen en Ster in schrijven

Plein 16

Hotel hallo en Nog meer Hotel Hallo

Smartlappen

Klare taal en Klare taal plus

Geregeld spreken

Zeg 't eens

Alle NT2-Cahiers

 

*Let op: de korting is alleen geldig tijdens de aangegeven dagen met gebruik van de code en is niet achteraf te verrekenen 

Aanvraag beoordelingsexemplaren

Als docent kun je met 50% korting een beoordelingsexemplaar aanvragen van onze uitgaven, mits je les geeft aan een groep van 10 leerlingen of meer. Van ons digitale lesmateriaal zijn demo-lessen of gratis proeflicenties beschikbaar.

Bestellen vanuit het buitenland

Bestellingen vanuit het buitenland worden met FedEx verstuurd. Wij hanteren hiervoor de tarieven van FedEx. Bij het plaatsen van een bestelling worden de kosten direct in het winkelmandje vermeld. De kosten verschillen per land.