Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Wegens onderhoud zullen Boom NT2 en NT2school enkele minuten niet beschikbaar zijn op woensdag 24 april om 21.00. Onze excuses voor het ongemak.
×
Congres Levende Talen 2020

Congres Levende Talen 2020

Voor een succesvol NT2-traject is het belangrijk de juiste leermethode te gebruiken. Hoog- of laagopgeleid, jong of volwassen, beginner of gevorderd; Boom NT2 heeft voor iedere cursist geschikt materiaal in huis, op papier en online.

Beoordelingsexemplaren en proeflicenties

Bent u benieuwd naar een van onze digitale NT2-lesmethoden, en zou u graag eens wat meer willen zien? Vraag dan een gratis proeflicentie aan voor twee weken.

 

Geeft u les aan groepen van 10 cursisten of meer? Vraag dan een beoordelingsexemplaar van onze methodes aan met 50% korting. 

Online NT2-methodes

Met onze online methodes kunt u zowel in de les als op afstand aan de slag. 

 

LINK

LINK is een digitale methode die alles biedt wat u nodig hebt voor doelgericht NT2-onderwijs in één digitaal programma. LINK voorziet precies in de actuele behoeften van de NT2-docent en -cursist, en sluit perfect aan op het nieuwe inburgeringsstelsel. Meer over LINK.

 

Delftse methode

De Delftse methode is dwars en totaal anders dan andere methodes, maar uiterst effectief. De methode bevat een uitgebreid online oefenprogramma, waarmee cursisten zelfstandig aan de slag kunnen. Ook is de Delftse methode voorzien van een nieuw voortgangssysteem! Meer over de Delftse methode

 

DISK

DISK is een volledig digitale, communicatieve en taakgerichte methode Nederlands voor anderstalige leerlingen de ISK. DISK biedt de mogelijkheid voor de docent om het leertraject op iedere leerling persoonlijk af te stemmen. Meer over DISK. 

 

DigLin+

DigLin+ is een digitale alfabetiseringsmethode voor (laagopgeleide) anderstalige jongeren en volwassenen. De methode is zo opgezet dat de ongeschoolde leerder ermee uit de voeten kan en zich toch op een volwassen, zelfstandige manier het Latijnse schrift aanleert. Meer over DigLin+

 

NT2 Op maat

NT2 op maat is de meest gebruikte leerlijn en al jaren hét standaardwerk binnen het NT2-onderwijs. Met Klim opWind meeVan start en De opmaat  kunnen cursisten nu ook extra online oefenen!