Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Ontdek de nieuwste uitgaven!

Ontdek de nieuwste uitgaven!

De catalogus 2020 is uit

Het team van Boom uitgevers NT2 ontwikkelt continu, samen met experts en docenten, eigentijds en effectief lesmateriaal,  waarmee we iedereen een passend traject bieden. Een nieuw jaar betekent een nieuwe NT2-catalogus. 

Voor komend jaar hebben we weer veel nieuws voor u in petto. Want wat blijft lesgeven met alle nieuwe ontwikkelingen uitdagend en veelzijdig! Hieronder kunt u de catalogus inzien en zijn alvast een paar interessante uitgaven uitgelicht .... 

catalogus 2020

Pas op je vingers! 

Communicatieproblemen en veiligheidsrisico’s op het werk voorkomen? Taal werkt beter is speciaal ontwikkeld voor anderstalige werknemers om het Nederlands voor op de werkvloer beter onder de knie te krijgen van 0 naar A1/A2. Met extra oefeningen en aan het eind van ieder hoofdstuk een praktijkoefening. 

 

Door welke bril kijkt u naar anderstaligen? 

Of door welke bril kijken anderstaligen naar u? In taalonderwijs aan, en de begeleiding van, anderstaligen spelen veel cultureel bepaalde opvattingen en gedragingen een rol. Dat gebeurt meestal onbewust. Focus op cultuur maakt u hiervan bewust en laat u door een andere bril kijken.

 

 

Oók de ongeschoolde leerder van 0 naar B1? 

De razend populaire methode DigLin+ is zo opgezet dat ook de ongeschoolde leerder ermee uit de voeten kan en zich toch op een volwassen, zelfstandige manier het Latijnse schrift aanleert en de Nederlandse taal verwerft. Met gemak én gemotiveerd gaat uw cursist, ongeschoold of laagopgeleid, van 0 naar nu óók B1. 

 

Goed voorbereid op de kwaliteitsinspectie

Veel cursisten ervaren hun lessen Nederlands als iets dat niets met hun eigen leven te maken heeft. Buiten de lessen spreken ze weinig Nederlands. Die kloof dichten was één van de belangrijkste drijfveren bij het maken van LINK. De methode stimuleert de transfer naar de praktijk door de functionele, taakgerichte en herkenbare inhoud, maar ook door de uitnodigende stijl en de grote mate van gebruiksvriendelijkheid. Zo durven cursisten ook buiten de les Nederlands te spreken en bent u goed voorbereid op de kwaliteitsinspectie van Blik op Werk. 

 

De tongen los in het taalcafé!

Met de Spreekkaarten van Boom NT2 heeft u een speelse en uitnodigende aanpak om beginnende leerders makkelijker, beter en meer te laten spreken. De kaarten (A1 en A2  niveau) werken heel eenvoudig en vragen geen voorbereiding. Alles spreekt voor zich. 

 

Nieuw: Wind mee en Blink uit

De NT2 Op Maat reeks is de meest gebruikte leerlijn en al jaren hét standaardwerk binnen het NT2-onderwijs. Vanwege het grote succes komt er nu, naast Klim op (0->A1) ook NT2 op maat voor laagopgeleiden als voorbereiding op het inburgerings- en/of staatsexamen: Wind mee (A1->A2) en Blink uit (A2->B1). 

 

 

 

‘Maak de kruiswoordpuzzel-en-win’

Wilt u de papieren catalogus ontvangen, stuurt u dan een mailtje naar nt2@bua.nl met als onderwerp Catalogus 2020. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden! 

 

Vul vervolgens op pagina 40 de kruiswoordpuzzel in en maak kans op een cadeaupakket ter waarde van 125 euro, speciaal samengesteld voor NT2-docenten.

 

 

Nieuwsgierig geworden naar meer?

Kijk snel in onze webshop voor al onze uitgaven. Naast lesmateriaal en docentenmateriaal biedt Boom NT2 u onder andere ook webinars en trainingen. Alles voor de professionele NT2 docent!