Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Training Creatief schrijven

Training Creatief schrijven

Ook dit jaar organiseert Stichting Les weer de Schrijfprijs NT2, een schrijfwedstrijd voor NT2- en alfaleerders in Nederland en Vlaanderen die erop gericht is anderstaligen te inspireren tot vrij en creatief schrijven in het Nederlands. In het kader van deze Schrijfprijs, en om docenten te laten zien hoe nuttig én leuk creatief schrijven kan zijn in het taalleerproces, organiseert NT2 Academie de training Creatief schrijven.

 

Benieuwd hoe u uw cursisten ook aan het schrijven kunt krijgen? Tijdens de training Creatief schrijven maakt u kennis met eenvoudige, verrassende en creatieve schrijfoefeningen waarmee uw cursisten spelenderwijs hun woordenschat kunnen uitbreiden en succeservaringen opdoen.

 

Trainers Annemarie van den Brink en Trea Scholten tonen u diverse manieren en werkvormen van creatief schrijven met anderstaligen. De veelzijdige suggesties die zij bieden laten zien hoe u de verbeelding prikkelt en laat spreken. Na afloop van de training gaat u naar huis met een flinke dosis kennis en nieuw materiaal om uw cursisten (meer) te laten schrijven. En misschien wel de Schrijfprijs 2019 te winnen!

 

woensdag 16 oktober 2019          14:00u – 16:30u

Boom uitgevers Amsterdam, Amsterdam

 

Schrijf u nu in!