Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
NIEUW: Spreken op B1

NIEUW: Spreken op B1

Examentraining voor het Staatsexamen spreken NT2 I

Met Spreken op B1 kunnen cursisten zich optimaal prepareren op het onderdeel Spreken van het Staatsexamen NT2 I. Het boek en de bijbehorende website bereiden tevens voor op het soort vragen dat er gesteld wordt, geven uitleg over beoordelingscriteria en leren de cursist handige strategieën. De kandidaat kan controleren of het juiste niveau al bereikt is en zo vol vertrouwen het examen tegemoet zien.

Bij het boek hoort een website met veel oefeningen die qua niveau, omvang en opbouw lijken op de opgaven in het Staatsexamen. Met de code voorin het boek krijgt u toegang tot de bijbehorende website. Zo kunnen cursisten met Spreken op B1 hun spreekvaardigheid in het Nederlands trainen.

 

 

 

Spreken op B1
Nicky Heijne, Karolien Kamma
isbn 9789089533524
€ 20,50

Inkijkexemplaar | Bestel direct

 

Dit boek is geschikt voor anderstaligen die hun spreekvaardigheid op dit niveau willen trainen en verbeteren. In dezelfde reeks is er ook Spreken op B2, bedoeld voor anderstaligen die zich voorbereiden op het onderdeel Spreken van het Staatsexamen NT2 II.

 

Reeks Staatsexamentraining
Spreken op B1 is onderdeel van de reeks Staatsexamentrainers van Boom NT2. Per examenvaardigheid (lezen, schrijven, spreken, luisteren) zijn er examentrainers op niveaus B1 en B2.