Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Een ISK uitdagend?

Een ISK uitdagend?

Ja, de ISK leerling én docent staan voor vele uitdagingen. Het team van Boom uitgevers NT2 helpt en ontwikkelt continu methodes die niet alleen gericht zijn op reguliere taalvaardigheden, maar ook op taalondersteuning bij het specifieke jargon van vakken.

Zo is er bijvoorbeeld (eveneens geschikt voor OKAN) voor de rekenvaardigheden WISK, een laagdrempelige methode, die helpt de talige wiskundeles te begrijpen. Of RISK, een gloednieuw online rekenplatform waarmee leerlingen geheel zelfstandig, dankzij de directe feedback, eindeloos kunnen oefenen met alle onderdelen binnen het rekenen.

 

Voor de zaakvakken reikt KIK een onmisbare woordenschat aan.

 

En ook voor het oefenen van deelvaardigheden heeft Boom NT2 veel nieuws te bieden zoals: Geregeld spreken, een gloednieuwe, activerende spreekmethode of  Ster in schrijven met functionele oefeningen voor beginnende schrijvers.

 

Of wat dacht u van samen huilen in de klas?! Smartlappen biedt tien liedjes die de benodigde woordenschat aanreiken om serieuze onderwerpen als verdriet, rouw en eenzaamheid te bespreken.

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk snel hieronder onze catalogus ISK (én OKAN) online.