Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Wegens onderhoud zullen Boom NT2 en NT2school enkele minuten niet beschikbaar zijn op woensdag 24 april om 21.00. Onze excuses voor het ongemak.
×
Studiedag alfabetisering - BVNT2

Studiedag alfabetisering - BVNT2

Wegens grote belangstelling voor de studiedag op 16 november jl. organiseert de Werkgroep Alfabetisering van de BVNT2 dit voorjaar weer een dag over diverse aspecten van het alfa-onderwijs.

Ook dit keer workshops over auditieve discriminatie, creatief schrijven met alfa’s, spreekvaardigheid, activerende didactiek, DigLin+, omgaan met trauma’s in de klas en nieuwe benaderingen van het alfabetiseringsonderwijs. De deelnemers kunnen hun mening geven hoe het alfa-onderwijs uit het slob te halen, en een vertegenwoordiger van Duo zal haar licht doen schijnen over het haalbaarheidsonderzoek voor cursisten.

Informatiemarkt

Boom NT2 is aanwezig met een stand. Kom langs en bekijk al ons diglin productenalfabetiseringsmateriaal (waaronder alles over DigLin+), ontvang gratis toegang tot DigLin+ in NT2 school, schaf met flinke korting docentexemplaren aan, stel vragen en ga met ons in gesprek. Tot dan!

In de workshop over Diglin+ presenteert mede-ontwikkelaar Jan Deutekom in het oog springende ervaringen en leerpunten; rondom Diglin+ is een actieve ‘community’ ontstaan van zo'n 500 docenten. Via facebook wisselen de docenten ervaringen uit en wordt er heel veel geleerd. Diglin+ wordt steeds verder ontwikkeld en dat komt mede tot stand uit die interactie.

 

Voor meer informatie over het programma en aanmelden.

Ga naar de website van BVNT2 >

Locatie

BCN Utrecht CS op de Catharijnesingel.