Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Op woensdag 25 mei tussen 22.00 en 00.00 uur (CEST) vindt er een update plaats van nt2.nl. Hierdoor kan er downtime zijn. Onze excuses hiervoor.
×
20e Colloquium Neerlandicum: Nederlands in beweging

20e Colloquium Neerlandicum: Nederlands in beweging

De Internationale Vereniging voor Neerlandistiek (IVN) organiseert dit jaar het 20e Colloquium Neerlandicum. Boom NT2 is op donderdag 30 augustus 2018 met een stand aanwezig op de informatiemarkt.

Logo IVN

Elke drie jaar organiseert de IVN een eigen congres: het Colloquium Neerlandicum.

 

In de afgelopen decennia is de internationale neerlandistiek uitgegroeid tot een dynamische, veelzijdige gemeenschap onderzoekers, docenten en vertalers. Het driejaarlijks Colloquium Neerlandicum is dé gelegenheid om resultaten, ideeën, ervaringen en 'best practices' uit te wisselen. Daarnaast biedt het colloquium bij uitstek de mogelijkheid om het netwerk van de internationale neerlandistiek te verstevigen en uit te breiden. In 2018 zullen naar verwachting zo'n 300 docenten en onderzoekers bij elkaar zijn.

Het 20e Colloquium Neerlandicum vindt plaats van 27 t/m 31 augustus 2018 aan de K.U. Leuven. ​​​​​​​​​​​​​Meer informatie over het programma, aanmelden en contactgegevens vindt u op de website van het Colloquium.

 

Ga naar de website van 20e Colloquium Neerlandicum >