Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Wegens onderhoud zullen Boom NT2 en NT2school enkele minuten niet beschikbaar zijn op woensdag 24 april om 21.00. Onze excuses voor het ongemak.
×
Komt u naar de studiedagen LOWAN?

Komt u naar de studiedagen LOWAN?

Bezoekt u dan ook de stand van Boom NT2 op de informatiemarkt, bekijk ons uitgebreide aanbod aan ISK lesmateriaal, profiteer van kortingen en stel uw vragen. Wij ontmoeten u daar graag!

Ook dit jaar is Boom NT2 aanwezig op de informatiemarkt tijdens de LOWAN studiedagen. U kunt daar onze materialen bekijken, boeken met korting aanschaffen en met ons in gesprek gaan.

 

De LOWAN studiedagen zijn op 8, 9 en 10 april 2019 in de Reehorst te Ede. Op 8 april is het programma gericht op het voortgezet onderwijs, op 9 en 10 april op het primair onderwijs. Informatie en expertise over onderwijs aan nieuwkomers wordt gedeeld middels een programma met maar liefst keuze uit 28 workshops voor voortgezet onderwijs en 16 workshops voor primair onderwijs.

 

Bekijk het programma, workshopaanbod en andere informatie voor LOWAN studiedag voortgezet onderwijs hier en voor primair onderwijs hier. Inschrijven voor 10 april is nog mogelijk!