Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Wegens onderhoud zullen Boom NT2 en NT2school enkele minuten niet beschikbaar zijn op woensdag 24 april om 21.00. Onze excuses voor het ongemak.
×
Training Differentiëren

Training Differentiëren

Geeft u les aan een (grote) groep volwassen cursisten? Zijn ze op verschillende niveaus aan het werk? Wilt u graag weten hoe u uw les in zo'n heterogene groep het best organiseert? Kom dan naar de training over differentiëren!

Wat kunt u verwachten?

Vita Olijhoek en Anja Valk van Taalbureau Olijhoek & Valk zullen niet alleen ingaan op de organisatie van uw les, maar ook op wat de voorwaarden zijn om een goede les te kunnen geven, hoe u kunt omgaan met flexibele instroom en over welke vaardigheden uw cursist moet beschikken. Tijdens de training 'Differentiëren' kijken we zowel naar de rol van de docent - waarbij we de link leggen met enkele competenties van het BVNT2-competentieprofiel (A2, A4, B1 en B4) - als naar die van de cursist.

Praktische informatie

  • Woensdag 7 november 2018
  • Open inschrijving
  • € 110,- excl. BTW per deelnemer
  • Tijden: 13.00u - 16.00u (totaal 3 uur)

 

Aanmelden >


Locatie

RINO, Leidseplein 5 1017 PR Amsterdam

 

Materiaal

Bij de training zit het cahier NT2-Differentiëren inbegrepen. In het cahier werkt u in tien praktische stappen naar een goede werkwijze voor uw heterogene groep. Een aantal van de stappen komt in de training aan bod.

 

Trainers
Vita Olijhoek en Anja Valk hebben sinds 2015 hun eigen taalbureau. Ze zijn beiden taalwetenschapper, docent NT2, leermiddelenontwikkelaar en auteur van Actief met Taal, Taalprikkels en het NT2-Cahier Differentiëren.