Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Hoe organiseer ik mijn lessen?

Hoe organiseer ik mijn lessen?

Wat moet ik doen als iemand steeds te laat komt? Hoe motiveer ik verplichte inburgeraars? Hoe kan ik me wat assertiever opstellen tegenover cursisten, collega's en vrijwilligers? NT2-docenten kennen deze vragen maar al te goed. Ze komen voort uit de dagelijkse lespraktijk. In het net verschenen NT2-Cahier Klassenmanagement geeft de auteur u handvatten om in de praktijk veelvoorkomende knelpunten op te lossen of te voorkomen.

In 24 eenvoudige en praktische stappen geeft de auteur adviezen omtrent klassenmanagement; vóór, tijdens én buiten de les. Veel van de adviezen die in het cahier zijn opgenomen, zijn afkomstig van ervaren docenten uit alle vormen van onderwijs.

 

Het NT2-Cahier Klassenmanagement maakt deel uit van de nieuwe reeks NT2-Cahiers. Deze reeks vormt een gereedschapskist voor NT2-docenten; de handzame, kleine uitgaven helpen u om uw professionaliteit als docent te vergroten en uw NT2-les te verbeteren. De cahiers zijn zo geschreven dat u de kennis eenvoudig kunt vertalen naar uw lespraktijk. Eerder verscheen in deze reeks al het NT2-Cahier DifferentiërenIn de loop van 2017 zullen er meerdere cahiers verschijnen, waaronder Creatief Schrijven. 

 

NT2-Cahier Klassenmanagement | isbn 9789024415830 | €14,50

 

Inkijkexemplaar | Bestellen