Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
DEZE PAGINA IS ALLEEN VOOR BEHEER DOELEINDEN

Maud Beersmans


---

NL OMSCHRIJIVNG:

Maud Beersmans is docent NT2 bij Babel.


Na haar studie Sociolinguïstiek heeft ze de Post-HBO opleiding Educatief Werker gedaan en kon ze meteen aan de slag in de basiseducatie. Na vijf jaar maakte ze de overstap naar het NT2-onderwijs aan hoger opgeleide anderstaligen. Bij het James Boswell Instituut van de universiteit Utrecht heeft ze groepscursussen op alle niveaus en maatwerktrainingen verzorgd. Sinds september 2012 heeft Babel de activiteiten op het gebied van taalonderwijs van het James Boswell Instituut overgenomen en is Maud werkzaam voor Babel.


Naast het lesgeven begeleidt ze stagiaires, is ze assessor voor de AKV-toets van het medisch assessment, verzorgt ze intakes en geeft ze workshops op het gebied van woordenschatonderwijs, activerend leren en peer feedback.


Samen met haar collega Wim Tersteeg ontwikkelde Maud de populaire serie 'NT2 op maat', voor cursisten die zich voorbereiden op het Staatsexamen NT2.

EN OMSCHRIJIVNG:

Maud Beersmans teaches Dutch at Utrecht University. She is the co-author of the popular publications De opmaatDe sprong and De Finale for students who are preparing for the Staatsexamens NT2.