Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Schrijf vaardig  3
Schrijf vaardig 3
methode met grammaticale opbouw voor anderstaligen
€ 19,50
Productoverzicht
Schrijf vaardig  3

Schrijf vaardig 3

methode met grammaticale opbouw voor anderstaligen

Marilene Gathier
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: b1-b2
Isbn: 9789046903186
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Schrijf Vaardig bestaat uit drie delen. Dit derde deel is geschikt voor cursisten die naar Staatsexamen programma II of niveau B2 toewerken. Met dit deel wordt de grammaticale kennis van de cursist uitgebreid en verfijnd. Naast de hoofdstukken over grammatica bevat dit boek een hoofdstuk met voorbeeldopdrachten bij Staatsexamen II en een hoofdstuk waarin de cursist leert fouten van anderen te verbeteren. Daarnaast wordt aandacht besteed aan onderwerpen waarmee de cursisten naar Meijerink 3F toewerken, zoals leesbaarheid, briefconventies en formulieren invullen.
Elk hoofdstuk bevat kaders waarin de grammatica of theorie beknopt wordt besproken. Deze kaders worden afgewisseld met oefeningen, die van gesloten naar open gaan. Aan het eind van elk hoofdstuk staat een aantal open schrijfopdrachten, waarin de cursist het geleerde toe kan passen.
Naast deel 3 kan de cursist deel 2 gebruiken om kennis te maken met de aspecten van schrijfvaardigheid die niet onder grammatica vallen, bijvoorbeeld adequaatheid en spelling. Deel 1 behandelt grammaticale onderwerpen en is gericht op cursisten die Staatsexamen I willen doen of van niveau A2 naar B1 willen werken.

Op de website wordt een groot aantal oefeningen uit het boek aangeboden in interactieve vorm. Tevens zijn de antwoorden van de oefeningen beschikbaar. Daarnaast zijn er geluidsfragmenten, extra oefeningen en een toets over grammaticale termen te vinden. Voor docenten is er een docentenhandleiding beschikbaar.

Niveau

Dit derde deel van Schrijf vaardig is geschikt voor cursisten die naar Staatsexamen programma II of niveau B2 toewerken.

Doelgroep

Schrijf Vaardig is gericht op midden- en theoretisch geschoolde anderstaligen met een afgeronde middelbareschool- of beroepsopleiding. De methode is ook geschikt voor volwassen mbo-studenten (bbl) op niveau 3 of 4 met een anderstalige achtergrond.

Auteurs

Marilene Gathier 

Productdetails
Isbn: 9789046903186
Uitgeverij: Coutinho
Afmetingen: 24.1 x 17.0 x 0.9 cm
Gewicht: 257 gram

Reviews 'Schrijf vaardig 3'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent