Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Productoverzicht

Basiscursus 2 - oefenboek

Nederlands voor buitenlanders

Bondi Sciarone, Piet Meijer
Uitgave: boekUitgave: laptop Niveau: a2
Isbn: 9789089537010
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

In zeventien lessen van niveau A1 naar A2.

Voor cursisten met ten minste een basisschoolopleiding.

 

Het Basiscursus 2 - Oefenboek is optioneel: het bevat aanvullende oefeningen en opdrachten die aansluiten bij de teksten in het tekstboek. De  De oefeningen zijn erop gericht om cursisten aan te moedigen tot conversatie. De vraag- en antwoordvorm stimuleert tot deelname en biedt cursisten de ruimte om zelf invulling te geven aan de gesprekken. Met de online dialoogtrainer kunnen deze oefeningen ook thuis, zelfstandig worden uitgevoerd. De dialoogtrainer geeft direct feedback op de door de cursist ingesproken tekst. Daarnaast bevat het oefenboek opdrachten om de schrijfvaardigheid te oefenen en uit te breiden. De thema’s van de conversaties en de schrijfopdrachten betreffen alledaagse situaties en behandelen onderwerpen die ook aan bod komen op het KNM-examen.

 

Let op: het oefenboek is niet bruikbaar zonder het tekstboek of de online versie. Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien kan de werking van online producten niet worden gegarandeerd op tablets en smartphones.

Inhoud

Bij aanschaf van het Basiscursus 2 - Oefenboek ontvangt u het papieren boek en toegang tot de online dialoogtrainer in NT2 SCHOOL. Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de online versie met het lesmateriaal.

 

Let op: het oefenboek is niet bruikbaar zonder het tekstboek.

Niveau

Basiscursus 2 start op niveau A1 en eindigt op niveau A2. A2 is het vereiste niveau voor het inburgeringsexamen in Nederland.

 

Het vervolg op Basiscursus 2 is de Tweede ronde, die de cursisten van niveau A2 naar B1 brengt.

Doelgroep

Basiscursus 2 is bestemd voor cursisten die

  • de basisschool hebben afgerond
  • geen hogere opleiding hebben gevolgd dan de middelbare school

 

De methode is geschikt voor gebruik in groepsverband én als zelfstudiemethode.

 

Voor beginners die een hogere opleiding hebben gevolgd dan de middelbare school, is er de cursus Nederlands voor buitenlanders

Auteurs

Bondi Sciarone is een van de grondleggers van de Delftse methode. Hij is een autoriteit op het gebied van Nt2-onderwijs aan anderstaligen. 

 

Piet Meijer (algemene taalwetenschap, R.U.Leiden) is als docent en coördinator verbonden aan het Instituut voor Taal en Academische Vaardigheden (ITAV) van de TU Delft. Zijn hoofdtaken zijn het verzorgen van NT2-onderwijs en ontwikkeling van Nt2-leermiddelen. Hij verrichtte onderzoek naar o.m. de effectiviteit van invuloefeningen en luistertraining, is medeauteur van diverse uitgaven behorend tot de serie De Delftse Methode en van leermiddelen voor specifieke vakgebieden. Ook traint hij (aanstaande) docenten en adviseert instellingen m.b.t. de leermiddelen en didactiek van De Delftse Methode.

Productdetails
Isbn: 9789089537010
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 21.1 x 17.5 x 1.3 cm
Gewicht: 354 gram
Pagina's: 208
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kunt u gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent