Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Tijdschrift Les - BVNT2-abonnement
Tijdschrift Les - BVNT2-abonnement
Halfjaar toegang tot Les online
€ 0,00
Productoverzicht
Tijdschrift Les - BVNT2-abonnement

Tijdschrift Les - BVNT2-abonnement

Halfjaar toegang tot Les online

Uitgave: laptop
Isbn: 50/50
Direct via e-mail
Beschrijving

BVNT2-abonnement

Je krijgt een cadeautje namens Boom NT2 en de BVNT2: een BVNT2-abonnement op Tijdschrift Les! Dit abonnement geeft je een halfjaar toegang tot het online archief van Les online. Hier vind je niet alleen alle artikelen uit Tijdschrift Les, maar ook extra digitale artikelen. Na een halfjaar wordt het abonnement automatisch overgezet naar een (betaald) regulier online abonnement op Les, tenzij je voor die tijd het abonnement stopzet.

 

Over Les

Tijdschrift Les is al veertig jaar het vaktijdschrift voor iedereen die betrokken is bij het onderwijs aan anderstaligen in Nederland en Vlaanderen. De artikelen houden je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het NT2-onderwijs en ze informeren je over relevante nieuwe publicaties, experimenten en evenementen. Daarnaast worden er in Les interessante didactische en theoretische achtergronden behandeld en is er aandacht voor veelvoorkomende problemen en handige lesideeën binnen de onderwijspraktijk.

Productdetails
Isbn: 50/50
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'Tijdschrift Les - BVNT2-abonnement'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent