Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Productoverzicht
In zicht - proeflicentie (14 dagen)

In zicht - proeflicentie (14 dagen)

Sandra Duenk, Wim Tersteeg
Uitgave: laptop Niveau: a2-b1
Isbn: 3009010011911
Direct via e-mail
€ 0,00
+
Beschrijving

Dit is een online only-product. Met deze licentie krijg je 14 dagen toegang tot het online materiaal en het digitaal doorbladerbare boek. 

 

In zicht is een toegankelijke NT2-methode die je van niveau A2 naar B1 helpt. De methode behandelt onderwerpen die aansluiten bij het dagelijks leven zoals: vrije tijd, geldzaken, werk en relaties. Bij elk thema vind je praktische informatie over het leven in Nederland. Bij het thema Werk krijg je bijvoorbeeld tips voor sollicitatiegesprekken. En bij het thema In contact lees je over stage lopen en diplomawaardering.

 

De taalhandelingen die in het boek aangeboden worden, sluiten nauw aan bij de spreek- en schrijfoefeningen van het staatsexamen NT2 programma I. Je oefent bijvoorbeeld met vragen stellen, adviseren, instructies geven, mening uiten en voorkeur geven.

 

Met In zicht kun je op een gestructureerde manier stap voor stap aan aan de ontwikkeling van je Nederlands werken. Bij elk onderdeel wordt gewerkt vanuit de uitleg en gestuurde oefeningen naar meer vrije oefeningen. Op deze manier worden woordenschat, taalhandelingen en grammaticale structuren op verschillende manieren aangeboden en geoefend.

 

In zicht is het vervolg op Van start. Na afronding van In zicht kan de methode Vooruit gebruikt worden ter voorbereiding op het staatsexamen NT2 programma 1.

Productdetails
Isbn: 3009010011911
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'In zicht - proeflicentie (14 dagen)'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent