Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Productoverzicht
Blink uit – proeflicentie (14 dagen)

Blink uit – proeflicentie (14 dagen)

In eenvoudige stappen van NT2-niveau A2 naar B1

Uitgave: laptop
Isbn: 3009010011898
Direct via e-mail
€ 0,00
+
Beschrijving

Dit is een online only-product. Met deze licentie krijg je 14 dagen toegang tot het online materiaal en het digitaal doorbladerbare boek. 

 

Vooruit! is een boek om extra te oefenen met luisteren, lezen, schrijven en spreken voor niveau B1. Het is geschreven voor NT2-cursisten die het Staatsexamen NT2 programma I willen gaan doen. Voor een examen bereid je je voor op dezelfde manier als voor een sportwedstrijd: door trainen, trainen, trainen.

 

Door veel oefening met origineel en authentiek oefenmateriaal worden de kandidaten voorbereid op het examen. Na het doorwerken van Vooruit! komen ze op het echte examen niet meer voor verrassingen te staan.

 

Deze herziene editie van Vooruit! bestaat uit zeven hoofdstukken en een intermezzo, met de thema’s Media, Wereldburger, Opleidingen, Stage en werk zoeken, Aan het werk, Veilig en gezond, en Vrije tijd en ontspanning. Het boek en de website sluiten nu nog beter aan bij de eisen en de aanpak van het staatsexamen. De cursist leert strategieën aan, krijgt handige examentips en maakt na elk hoofdstuk de balans op over de eigen vorderingen.

Productdetails
Isbn: 3009010011898
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'Blink uit – proeflicentie (14 dagen)'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent