Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Productoverzicht
Nog meer Hotel Hallo - proeflicentie (14 dagen)

Nog meer Hotel Hallo - proeflicentie (14 dagen)

Kim Koelewijn
Uitgave: laptop Niveau: 0-a1
Isbn: 3009010011980
Direct via e-mail
€ 0,00
+
Beschrijving

Nog meer Hotel Hallo is de aanvulling op het succesvolle Hotel Hallo.

Ook dit boek staat weer garant voor een hoop leerplezier. Max en Mia ontvangen nieuwe verrassende gasten en dat zorgt weer voor een dolle boel. En... Er komt een nieuwe bewoner in het hotel: Sproet!

De opzet van Nog meer Hotel Hallo is vergelijkbaar met het eerste deel. Het is gericht op kinderen van 5-11 jaar die op beginnersniveau bezig zijn met het leren van Nederlands. De kinderen breiden met dit boek hun woordenschat verder uit aan de hand van verschillende motiverende oefenvormen en vrolijke thema's, zoals Feest!, Dieren en Sprookjes.

Nieuw in deze aanvulling
Nog meer Hotel Hallo bevat ook gedichten. Niet gek dus dat in Nog meer Hotel Hallo de verhalen worden voorgelezen door Ramsey Nasr, voormalig Dichter des Vaderlands.


Werkboek

Voor nog meer oefeningen en spelletjes, zie Nog meer Hotel Hallo - Werkboek.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Productdetails
Isbn: 3009010011980
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'Nog meer Hotel Hallo - proeflicentie (14 dagen)'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent