Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Succes! Digitale vaardigheden IN D5: Op het internet
Succes! Digitale vaardigheden IN D5: Op het internet
€ 12,50
Productoverzicht
Succes! Digitale vaardigheden IN D5: Op het internet

Succes! Digitale vaardigheden IN D5: Op het internet

Stichting Lezen en Schrijven
Niveau: alle
Isbn: 9789024460793
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Geen tijd om naar de winkel te gaan? Dan maar even een pakketje bestellen via internet! Dit werkboek gaat over iets zoeken, bekijken en bestellen op het internet en is onderdeel van de serie Succes! Digitale vaardigheden. Succes! Digitale vaardigheden helpt bij het verbeteren van digitale vaardigheden. De methode bestaat uit een groot aantal losse boekjes rond situaties uit het dagelijks leven of werk.
De boekjes zijn verdeeld over twee niveaus: Instroom en Basisniveau 1, verdeeld over de vijf verschillende domeinen: Het gebruik van ICT-systemen, Beveiliging, Privacy en gezondheid, Informatie zoeken, Informatie verwerken en Digitaal communiceren.
Omdat elke deelnemer eigen problemen heeft met digitale vaardigheden, vind je in de Basishulp extra uitleg over veel voorkomende problemen en oefensuggesties op een A4’tje. De Digitaalkaarten geven extra ondersteuning op verschillende niveaus: Instroom en Basisniveau 1.

Naast de boekjes is ook een e-learning ontwikkeld. Daarmee kunnen de deelnemers sommige onderwerpen uit de boekjes ook digitaal oefenen. Bekijk hier de e-learning

Productdetails
Isbn: 9789024460793
Uitgeverij: Boom NT1
Afmetingen: 29.7 x 21.1 x 0.3 cm
Gewicht: 100 gram

Reviews 'Succes! Digitale vaardigheden IN D5: Op het internet'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent