Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Succes! Taal IN T6: Waar doe jij de boodschappen?
Succes! Taal IN T6: Waar doe jij de boodschappen?
€ 12,50
Productoverzicht
Succes! Taal IN T6: Waar doe jij de boodschappen?

Succes! Taal IN T6: Waar doe jij de boodschappen?

Niveau: a1
Isbn: 9789024459452
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Ga je liever naar de markt of naar de supermarkt? Koop je weleens dingen op internet? Dit werkboek gaat over kopen op de markt en op internet. Het boekje is onderdeel van de reeks Succes! Taal en helpt bij het verbeteren van lezen, schrijven en spreken. De methode bestaat uit een groot aantal losse boekjes rond situaties uit het dagelijks leven of werk.
Achterin elk boekje staan algemene aanwijzingen voor de begeleider, de antwoorden en tips bij de opdrachten. De boekjes zijn verdeeld over drie niveaus: (op weg naar) Instroom, 1F en 2F.
In alle boekjes staan opdrachten die passen bij de dagelijkse praktijk van deelnemers. Omdat elke deelnemer eigen schrijfproblemen en een eigen woordenschat heeft, vind je in de boekjes van Succes! Taal geen oefeningen over spelling, grammatica of woordenschat. Daarvoor is de Basishulp Taal bij Succes! ontwikkeld.

Productdetails
Isbn: 9789024459452
Uitgeverij: Boom NT1
Afmetingen: 29.7 x 21.1 x 0.3 cm
Gewicht: 90 gram
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Succes! Taal IN T6: Waar doe jij de boodschappen?'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent