Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Tijdschrift Les op IP-adres
Tijdschrift Les op IP-adres
€ 155,00
Productoverzicht
Tijdschrift Les op IP-adres

Tijdschrift Les op IP-adres

Redactie van tijdschrift Les
Uitgave: laptopUitgave: tijdschrift
Isbn: 50/47
€ 155,00
Beschrijving

Les is al veertig jaar het vaktijdschrift voor iedereen die betrokken is bij het onderwijs aan anderstaligen in Nederland en Vlaanderen. De artikelen houden je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het NT2-onderwijs en ze informeren je over relevante nieuwe publicaties, experimenten en evenementen. Daarnaast worden er in Les interessante didactische en theoretische achtergronden behandeld en is er aandacht voor veelvoorkomende problemen en handige lesideeën binnen de onderwijspraktijk.

 

Abonnementen kunnen tussentijds ingaan, maar niet tussentijds beëindigd worden. Opzeggingen schriftelijk ten minste één maand voor het einde van de jaargang. De abonnementskosten zijn inclusief 9% BTW en dienen per jaar vooruit te worden betaald.

 

Dit is een online abonnement op IP-adres. Dat betekent dat het online tijdschrift, de online artikelen en het archief op locatie kunnen worden geraadpleegd.

 

Doelgroep

Docenten NT2, isk/okan, alfadocenten, leerkrachten in basisonderwijs

Productdetails
Isbn: 50/47
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'Tijdschrift Les op IP-adres'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent