Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Taal werkt beter, herziene editie
Taal werkt beter, herziene editie
Werkboek voor arbeidsmigranten
€ 41,95
Productoverzicht
Taal werkt beter, herziene editie

Taal werkt beter, herziene editie

Werkboek voor arbeidsmigranten

Lieske Adèr, Margreet Verboog
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: 0-a2
Isbn: 9789024441266
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Pas op je vingers! Aan de kant! Kun je me even helpen?

 

Het is erg lastig als je werkt in een Nederlandstalige omgeving en je het Nederlands niet beheerst. Dit leidt niet zelden tot communicatieproblemen of zelfs veiligheidsrisico’s. Anderstalige werknemers worden daarom tegenwoordig meer en meer aangespoord Nederlands te leren. Dit kunnen ze zelfstandig doen of met hulp van een docent. Speciaal voor deze laatste groep is Taal werkt beter ontwikkeld. Een taakgericht werkboek dat aansluit bij de vakopleiding en de werkvloer.

 

Let op: Met dit product heb je 1 jaar toegang tot het online lesmateriaal. Je kunt daarna verlengen.

 

Dit betreft de herziene editie van Taal werkt beter. De oude editie wordt niet meer herdrukt. Mocht je de oude editie nog nodig hebben, neem dan contact op met de klantenservice.

Inhoud

Het is erg lastig als je in een Nederlandstalige omgeving werkt en het Nederlands niet beheerst. Dit leidt niet zelden tot communicatieproblemen en in sommige branches zelfs tot veiligsheidsrisico’s (Pas op je vingers! Aan de kant!). Dit boek is bedoeld voor inburgeraars en anderstalige werknemers zonder inburgeringsverplichting. 

 

Taal werkt beter is een methode die nauw aansluit bij de situatie op de werkvloer. Het werkboek bevat zestien lessen waarin onderwerpen als hygiëne, opkomen voor jezelf, je ziek melden en veiligheid aan bod komen aan de hand van dialogen, teksten en taalriedels. De cursisten krijgen allerlei oefeningen en praktijkopdrachten aangereikt waarmee ze het geleerde direct in praktijk kunnen brengen.

 

Taal werkt beter is bij uitstek geschikt om samen met een docent in groepsverband te volgen. De oefeningen en schrijf- en spreekopdrachten kunnen in tweetallen of kleine groepjes worden uitgevoerd. De instructies in het werkboek zijn duidelijk en gericht op zelfstandig werken. Na iedere vijf lessen volgen een herhalingshoofdstuk over de behandelde stof en een toets.

 

In deze herziene editie zijn meer praktijkopdrachten en extra materiaal toegevoegd. Ook is deze editie voorzien van een docenthandleiding. 

 

Op de bijbehorende site, www.nt2school.nl, staan woordenlijsten met vertaling in het Arabisch, Bulgaars, Engels, Hongaars, Oekraïens, Pools, Roemeens, Spaans en Turks, audiomateriaal zoals ingesproken teksten en taalriedels, extra materiaal om te oefenen met schrijven en een uitgebreide docentenhandleiding.

 

Niveau

Taal werkt beter is een praktijkgerichte methode geschikt voor beginnende cursisten Nederlands. Het eindniveau is A1/A2.

Doelgroep

Taal werkt beter is bedoeld voor inburgeraars en anderstalige werknemers zonder inburgeringsverplichting. 

Auteurs

Lieske Adèr

Margreet Verboog 

Productdetails
Isbn: 9789024441266
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 29.7 x 21.2 x 1.3 cm
Gewicht: 551 gram
Pagina's: 168
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Taal werkt beter, herziene editie'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent