Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Klare taal! Licht herziene editie
Klare taal! Licht herziene editie
Uitgebreide basisgrammatica NT2
€ 54,95
Productoverzicht
Klare taal! Licht herziene editie
Klare taal! Licht herziene editie - Slide 2
Klare taal! Licht herziene editie - Slide 3
Klare taal! Licht herziene editie - Slide 4
Klare taal! Licht herziene editie - Slide 5
Klare taal! Licht herziene editie - Slide 6
Klare taal! Licht herziene editie - Slide 7
Klare taal! Licht herziene editie - Slide 8
Klare taal! Licht herziene editie - Slide 9
Klare taal! Licht herziene editie - Slide 10
Klare taal! Licht herziene editie - Slide 11
Klare taal! Licht herziene editie - Slide 12

Klare taal! Licht herziene editie

Uitgebreide basisgrammatica NT2

Jenny van der Toorn-Schutte
Uitgave: boekUitgave: laptop Niveau: 0-a1Niveau: a1-c1
Isbn: 9789024436699
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Voor anderstaligen is Klare taal! een waar begrip. Al vele duizenden cursisten hebben de Nederlandse grammatica geleerd met dit boek. Op verzoek van docenten zijn in deze nieuwe editie nog meer oefeningen opgenomen en fouten gecorrigeerd, de uitleg is waar nodig aangepast en het boek bevat nu ook een het-woordenlijst. Deze herziening heeft een nieuwe, frisse vormgeving gekregen en is handzaam en stevig. Daarnaast bevat deze herziening een nieuw online oefenprogramma! 

 

Klare taal! bestaat uit 88 lessen in drie delen: in deel 1 worden de grammaticale structuren behandeld, in deel 2 komt de functie van deze structuren aan de orde en in deel 3 kan de cursist de spelling en het gebruik van leestekens leren beheersen. De antwoorden van de oefeningen en de toetsen staan achter in het boek. Hierdoor is het boek ook geschikt voor zelfstudie.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Inhoud

Klare taal! bestaat uit 88 lessen in drie delen: in deel 1 worden de grammaticale structuren behandeld, in deel 2 komt de functie van deze structuren aan de orde en in deel 3 kan de cursist de spelling en het gebruik van leestekens leren beheersen. De antwoorden van de oefeningen en de toetsen staan achter in het boek. Hierdoor is het boek ook geschikt voor zelfstudie. 

 

Voorin het boek vind je een code die je 1 jaar toegang geeft tot Klare taal online

Niveau

Klare taal! is geschikt voor anderstaligen met minimaal enige jaren voortgezet onderwijs en kan gebruikt worden naast elke NT2-methode. Beginners, halfgevorderden en gevorderden cursisten kunnen werken met Klare Taal! Het vervolg op Klare taal! is Klare taal plus.

Doelgroep

Klare taal! is geschikt voor anderstaligen met minimaal enige jaren voortgezet onderwijs en kan gebruikt worden naast elke NT2-methode, in groepsverband of als zelfstudie (de antwoorden staan achterin het boek). 

Auteurs

Jenny van der Toorn-Schutte 

In 1979 werd Jenny van der Toorn-Schutte als docent Nederlands voor het blok gezet: ze moest een groep Vietnamese bootvluchtelingen Nederlands leren. Gelukkig was er de eerste weken een tolk beschikbaar die haar het verschil kon uitleggen tussen het Vietnamees en het Nederlands: een toontaal tegenover een flexerende taal. Zo ontstond deBasisgrammatica. Tegelijkertijd volgde ze een deeltijdstudie aan de VU: Interculturele Pedagogiek. Daarna volgde nog een doctoraalstudie Toegepaste Taalwetenschap in Nijmegen. 

Productdetails
Isbn: 9789024436699
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 30.2 x 21.8 x 2.0 cm
Gewicht: 876 gram
Pagina's: 256
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Klare taal! Licht herziene editie'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent