Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Dirkse - Het groot online werkvormenboek
Dirkse - Het groot online werkvormenboek
Dé inspiratiebron voor online vergaderingen, opleidingen en andere bijeenkomsten
€ 52,50
Productoverzicht
Dirkse - Het groot online werkvormenboek

Dirkse - Het groot online werkvormenboek

Dé inspiratiebron voor online vergaderingen, opleidingen en andere bijeenkomsten

Lotte Bons, Annemarieke van Rumpt, Sasja Dirkse-Hulscher, Angela Talen
Uitgave: boekUitgave: ebook Niveau: alle
Isbn: 9789024435241
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Het Groot Online Werkvormenboek is dé inspiratiebron voor iedereen die een succesvolle online bijeenkomst wil organiseren. Het werken en leren op afstand is in een stroomversnelling gekomen. Leidinggevenden en andere professionals vergaderen steeds meer vanuit huis en docenten verzorgen steeds vaker online onderwijs. De experts spreken van een onomkeerbare trend. We zullen, meer dan voorheen, online blijven vergaderen, coachen en opleiden. De technische kant van het online overleggen hebben we onder de knie maar nu, speelt nog de vraag: ‘Hoe zorg je ervoor dat je online meetings effectief en interactief houdt?’. Voordat je het weet, wordt een online les een lange monoloog en veranderen vergaderingen in technocratische contactmomenten.

 

Het Groot Online Werkvormenboek bevat heel veel verschillende online werkvormen. Of het nu gaat om kennismaken, brainstormen, beslissen of evalueren: in dit boek vind je voor elke bijeenkomst meerdere passende werkvormen die je online kunt inzetten. Het boek geeft ook uitleg over de theorie en helpt je de meest geschikte werkvorm te kiezen. Bij elke werkvorm krijg je bovendien waardevolle tips en word je gewezen op de valkuilen zodat je goed beslagen ten ijs komt en vol zelftrouwen een online bijeenkomst kunt leiden.

 

Auteurs

Al ruim 20 jaar inspireren Sasja en Angela op het gebied van leren en veranderen. Hun missie is: zorgen dat iedereen de kennis en vaardigheden heeft om van dagelijkse momenten, betekenisvolle en positieve interactiemomenten te maken. Aan dit boek schreven, onder aanvoering van Annemarieke van Rumpt, alle collega’s van het bureau 2KNOWHOW mee. Annemarieke van Rumpt is als coach, trainer en adviseur betrokken bij diverse leiderschaps- en verandertrajecten en deskundig hoe dit ook online te realiseren is.

Productdetails
Isbn: 9789024435241
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 26.6 x 21.8 x 1.7 cm
Gewicht: 840 gram
Pagina's: 168

Reviews 'Dirkse - Het groot online werkvormenboek'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent