Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Door drukte kan het zijn dat onze klantenservice minder goed bereikbaar is dan u van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden, onze excuses voor het ongemak.
Productoverzicht
Cover ISK portfolio - opdrachten en tabbladen

ISK portfolio - opdrachten en tabbladen

Set van 4

Charlotte Berghuijs
Uitgave: boek Niveau: alle
Isbn: 9789024431342
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Let op: het ISK Portfolio verschijnt vanaf nu in een andere vorm. U bestelt sets van 4 met opdrachten en tabbladen, en kunt daarbij los de ringband aanschaffen.

 

Het ISK Portfolio biedt leerlingen in internationale schakelklassen hun eigen beoordelingsmodellen en -lijsten waarmee zij hun werk kunnen nakijken en hun eigen voortgang kunnen bijhouden. De auteur heeft de eisen die aan verschillende CEF-taalniveaus en -vaardigheden worden gesteld vertaald naar voor leerlingen begrijpelijke taal, zodat zij goed begrijpen wat er precies van ze verwacht wordt en hoe ze dat kunnen bereiken.

 

Het portfolio bestaat uit een handleiding en beoordelingskaarten voor de verschillende vaardigheden en niveaus. Met de handige tabbladen kunnen leerlingen hun gemaakte taken en ingevulde beoordelingsmodellen netjes bij elkaar in een ringband bewaren. U kunt daarvoor de bijbehorende ISK Portfolio-ringband aanschaffen.

Niveau

Alle niveaus

Doelgroep

Leerlingen in de Internationale Schakelklas. 

Auteurs

Charlotte Berghuijs

Productdetails
Isbn: 9789024431342
Uitgeverij: Boom
Afmetingen: 29.9 x 22.4 x 5.0 cm
Gewicht: 2344 gram
Pagina's: 62
Druk: 1