Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Klim op online only, onderdeel van de NT2 Op maat reeks.
Klim op - online only
In eenvoudige stappen van NT2-niveau 0 naar A1
€ 34,25
Productoverzicht
Klim op online only, onderdeel van de NT2 Op maat reeks.
Klim op online only, onderdeel van de NT2 Op maat reeks. - Slide 2

Klim op - online only

In eenvoudige stappen van NT2-niveau 0 naar A1

Sandra Duenk
Uitgave: laptop Niveau: 0-a1
Isbn: 3009010003039
Direct via e-mail
Beschrijving

Dit is een online only-product. Je krijgt bij aanschaf toegang tot het online materiaal en het digitaal doorbladerbare boek. 

 

Om het papieren boek te bestellen klik je hier

 

Klim op is het eerste deel uit de leerlijn NT2 op maat. Deze methode brengt de inburgeraar en beginnende leerder van niveau 0 naar A1. Het vervolgdeel naar A2 is Wind mee; en het laatste deel naar B1 is Blink uit.

 

De methode bevat tien thema's. Elk thema wordt afgesloten met herhalingsoefeningen in de vorm van dictees, flashcards en online spreekoefeningen. Tevens bevat de methode hoofdstukgebonden toetsen.

 

De methode biedt een schat aan audiomateriaal om klanken, woorden en zinnen na te zeggen. Dit biedt de taalleerder de mogelijkheid om aan zijn uitspraak te werken en om op een eenvoudige manier woorden en zinsopbouw onder de knie te krijgen.

 

Het boek wordt op een mooie en heldere manier ondersteund door beeldmateriaal in kleur. Dit helpt de taalleerder om de aangeboden woordenschat sneller te kunnen begrijpen. De methode biedt een vrolijke, kleurrijke leeromgeving.

 

Bij aanschaf van dit product ontvang je een activatiecode die je één jaar toegang geeft tot het digitaal doorbladerbare boek en de bijbehorende website met alle filmpjes, woordenlijsten en geluidsbestanden. Op deze website kan nog extra worden geoefend met de geleerde woorden en zinnen middels online oefeningen en automatische feedback.

Niveau

Beginners

Productdetails
Isbn: 3009010003039
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Docentlicentie aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis een proef-of docentlicentie van de uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Klim op - online only'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent