Gratis thuisbezorgd vanaf € 20,=
Gratis retourneren
Retourneren tot 14 dagen na ontvangst
Productoverzicht
Cover Spreken op B1

Spreken op B1

Examentraining spreekvaardigheid voor het Staatsexamen I

Nicky Heijne, Karolien Kamma
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: b1
Isbn: 9789089533524
Verschijningsdatum april 2019
Beschrijving

Spreken op B1 is bedoeld voor cursisten die zich voorbereiden op het onderdeel Spreken van het Staatsexamen NT2 I. Het bereidt de kandidaat voor op het soort vragen dat er gesteld gaat worden, geeft uitleg over beoordelingscriteria en leert de cursist handige strategieën om vol vertrouwen het examen tegemoet te zien.

 

Dit boek is ook geschikt voor anderstaligen die hun spreekvaardigheid op dit niveau willen trainen en verbeteren.

 

Reeks Staatsexamentraining

Spreken op B1 is onderdeel van de reeks Staatsexamentrainers van Boom NT2. Per examenvaardigheid (lezen, schrijven, spreken, luisteren) zijn er examentrainers op niveaus B1 en B2.

 

Please note: Online products are no longer compatible with Internet Explorer 10. Online products are not suited for tablets and smartphones. This product gives you one-year access to the online service that contains the learning material.

Inhoud

Spreken op B1 geeft de kandidaat inzicht in de opbouw van het examen. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de verschillende beoordelingscriteria en met diverse oefeningen kan de cursist testen of hij aan al die criteria kan voldoen. In het slothoofdstuk volgt tevens een geheel nieuw oefenexamen.

 

Bij dit boek zit een code, waarmee u toegang krijgt tot de bijbehorende website, waarop u het extra materiaal vindt.

 

Het online product is geschikt voor laptop en pc, maar werkt niet op smartphones en tablets. Deze online dienst werkt binnen de meest gangbare internetbrowsers. 

 

Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Niveau

B1

Doelgroep

Spreken op B1 is bedoeld voor anderstaligen die zich voorbereiden op het onderdeel spreken van het Staatsexamen I, en voor cursisten die hun spreekvaardigheid op dit niveau willen trainen.

Auteurs

Nicky Heijne

 

Karolien Kamma

Productdetails
Isbn: 9789089533524
Uitgeverij: Boom
Afmetingen: 24.0 x 17.0 x 1.0 cm
Gewicht: 331 gram
Pagina's: 100
Druk: 1