Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Derde ronde - tekstboek + online
Derde ronde - tekstboek + online
Nederlands voor buitenlanders
€ 90,00
Productoverzicht

Derde ronde - tekstboek + online

Nederlands voor buitenlanders

Conny Wesdijk, Piet Meijer, Sonja van Boxtel, Astrid van Laar
Uitgave: boekUitgave: laptop Niveau: b1-b2
Isbn: 9789461059611
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Let op: Het luistergedeelte van de Staatsexamentraining is niet meer toegankelijk.

 

In vijftien lessen van niveau B1 naar B2.

Voor cursisten die werken of studeren op hbo- of universitair niveau.

 

Voor cursisten die graag online werken, maar ook het boek bij de hand willen hebben, is dit pakket een voordelige combinatie. Het bevat het Derde ronde - Tekstboek en geeft toegang tot de online versie. Het studieprogramma is opgebouwd uit vijftien lessen. Deze lessen bevatten langere teksten, waardoor er meer diepgang kan worden bereikt. Bij iedere les hoort een blokje grammatica, een oefening en een toets. Met de teksten oefenen de cursisten hun luister- en spreekvaardigheid en leren ze discussiëren en schrijven in het Nederlands en op hun eigen denkniveau. Met de Derde ronde bereid jij je grondig voor op de taalonderdelen van het Staatsexamen II.

 

De digitale oefenprogramma’s in NT2 SCHOOL maken zelfstudie gemakkelijker en effectiever. Zo kun je woorden in de digitale tekst aanklikken en verschijnt er een Nederlandse beschrijving van het woord. Ook worden hier extra opdrachten en toetsen aangeboden voor de vaardigheden lezen, spreken en schrijven.

 

De Derde ronde kan ook geheel online, zonder tekstboek worden gevolgd met de Derde ronde - Online.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

 

Docenten

Wil je meer weten over de Delftse methode? Bekijk dan hier de instructievideo voor docenten.

 

Download hier de Delftse methode poster voor in de klas. Hierop staan alle aandachtspunten van de methode op een rijtje.

Inhoud

Bij aanschaf van de Derde ronde - Tekstboek + Online ontvang je het papieren boek en toegang tot de cursus in NT2 SCHOOL. Hier zijn de woordenlijsten gratis te downloaden.

 

Digitale middelen

Het gebruik van het online materiaal is cruciaal voor de cursus. Het tekstboek bevat een inlogcode waarmee je toegang krijgt tot de cursus in NT2 SCHOOL.

 

De online versies van alle Delftse methodecursussen zijn compatibel met Mac en Windows, en met de volgende browsers:

  • Chrome
  • Firefox
  • Internet Explorer

 

De Delftse methode online maakt gebruik van Flash. Dit programma werkt niet op een smartphone of tablet.

Niveau

De Derde ronde start op niveau B1 en eindigt op niveau B2. B2 is het vereiste niveau voor het Staatsexamen II.

 

Meer voorbereiding op het Staatsexamen II

Een cursus die zich richt op alle onderdelen van het Staatsexamen II is De finale (B1 > B2).

 

Ter voorbereiding op het onderdeel Kennis van de Nederlandse Maatschappij (KNM) adviseren we de cursussen Kom verder of Nederland voor nieuwkomers.

 

Op het onderdeel Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA) kun jij je voorbereiden met de cursus Werken in Nederland.

Doelgroep

De Derde ronde is bestemd voor cursisten die werken of studeren op hbo- of universitair niveau.

                             

De methode is geschikt voor gebruik in groepsverband én als zelfstudiemethode.

Auteurs

Conny Wesdijk (Applied Linguistics, SIL, UK;  Nederlands R.U.L; Interculturele Communicatie Universiteit Tilburg) is als docent en auteur verbonden aan het Instituut voor Taal en Academische Vaardigheden (ITAV) van de TU Delft.

 

Haar hoofdtaken zijn het verzorgen van NT2-onderwijs en ontwikkeling van NT2-leermiddelen. Zij deed onderzoek naar o.m. alfabetisering en taalontwikkeling in Afrika en is (mede)auteur van diverse uitgaven behorend tot de serie De Delftse Methode. Ook het opzetten van nieuwe cursussen (waaronder de Staatsexamentraining NT2 aan de TU Delft en kennisoverdracht middels lezingen en docententraining behoren tot haar takenpakket.

Piet Meijer (algemene taalwetenschap, R.U.Leiden) is als docent en coördinator verbonden aan het Instituut voor Taal en Academische Vaardigheden (ITAV) van de TU Delft. Zijn hoofdtaken zijn het verzorgen van NT2-onderwijs en ontwikkeling van Nt2-leermiddelen. Hij verrichtte onderzoek naar o.m. de effectiviteit van invuloefeningen en luistertraining, is medeauteur van diverse uitgaven behorend tot de serie De Delftse Methode en van leermiddelen voor specifieke vakgebieden. Ook traint hij (aanstaande) docenten en adviseert instellingen m.b.t. de leermiddelen en didactiek van De Delftse Methode.

 

Productdetails
Isbn: 9789461059611
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 21.0 x 17.1 x 1.7 cm
Gewicht: 422 gram
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Derde ronde - tekstboek + online'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent