Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
De Delftse grammatica
De Delftse grammatica
Delftse methode
€ 39,95
Productoverzicht
De Delftse grammatica
De Delftse grammatica - Slide 2
De Delftse grammatica - Slide 3
De Delftse grammatica - Slide 4
De Delftse grammatica - Slide 5
De Delftse grammatica - Slide 6
De Delftse grammatica - Slide 7
De Delftse grammatica - Slide 8
De Delftse grammatica - Slide 9

De Delftse grammatica

Delftse methode

Bondi Sciarone
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: alle
Isbn: 9789085066088
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

De Nederlandse grammatica lijkt vaak heel lastig, terwijl de regels eigenlijk betrekkelijk simpel zijn. Het is de kunst die regels op de juiste manier aan te bieden. In tegenstelling tot andere grammatica's geeft De Delftse grammatica de regels weer in een natuurlijke en zinvolle context. Regels worden inzichtelijk gemaakt door voorbeelden die in een tekst worden gebruikt. In diverse oefeningen gebruikt de cursist de grammaticale patronen zelf.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Inhoud

De Delftse grammatica biedt in tien hoofdstukken de basisregels van het Nederlands: werkwoorden, ontkenning, zelfstandig naamwoord, bijvoeglijk naamwoord, voornaamwoorden, er, te + infinitief en woordvolgorde. De cursist krijgt voorbeelden aangereikt in korte teksten zonder grammaticale terminologie. Cursisten leren zo op een natuurlijke wijze de Nederlandse grammatica. Problemen en uitzonderingen worden extra toegelicht. Vervolgens kan de cursist zelf aan de slag met oefeningen in het boek of op de bijbehorende website in NT2 SCHOOL. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online omgeving met het lesmateriaal.

Niveau

De grammatica is geschikt voor klassikaal gebruik en voor zelfstudie, naast elke reguliere NT2-methode. De sleutel voor de oefeningen staat achter in het boek.

Doelgroep

De Delftse grammatica is geschikt voor zowel praktisch als theoretisch geschoolde cursisten. De Delftse methode staat erom bekend dat het Nederlands op natuurlijke wijze wordt aangeleerd, de grammatica wordt alleen impliciet aangeboden in de teksten. Voor diegenen die dit prettig vinden, maar toch wat meer aandacht willen besteden aan grammatica is dit boek gedoeld. Met De Delftse grammatica is de Nederlandse grammatica namelijk voor iedereen te begrijpen!

Auteurs

Bondi Sciarone
Bondi Sciarone is een van de grondleggers van de Delftse methode. Hij is een autoriteit op het gebied van Nt2-onderwijs aan anderstaligen. 

Productdetails
Isbn: 9789085066088
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 21.0 x 17.7 x 0.9 cm
Gewicht: 238 gram
Pagina's: 112
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'De Delftse grammatica'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent