Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Schrijfwijzer compact (3e druk)
Schrijfwijzer compact (3e druk)
€ 36,25
Productoverzicht
Schrijfwijzer compact (3e druk)

Schrijfwijzer compact (3e druk)

Jan Renkema, Eric Daamen
Uitgave: boekUitgave: website
Isbn: 9789024434763
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Hét taalgidsje voor naast je laptop of pc. Inclusief toegang tot de website met honderden oefen- en toetsvragen op www.schrijfwijzercompact.nl.

 

Door de compacte en handzame uitvoering, de aantrekkelijke prijs en de zeer uitgebreide online leeromgeving is de Schrijfwijzer compact bij uitstek geschikt voor het onderwijs. 

 

Deze kleine en handzame versie van de Schrijfwijzer, het meest gebruikte adviesboek over de Nederlandse taal, is geheel herzien. Met recente taalkwesties, actuele voorbeelden en een heldere presentatie van alle taalregels is de Schrijfwijzer compact voor veel taalgebruikers dé praktische schrijfhulp.

 

De Schrijfwijzer compact is bedoeld voor iedereen die weleens schrijft en daarbij deskundig advies binnen handbereik wil hebben. Alle regels zijn overzichtelijk gerangschikt en voorzien van een korte uitleg met duidelijke voorbeelden. Het uitgebreide register is een handige zoekhulp die de lezer snel verwijst naar de betreffende regel met bijbehorende uitleg. Op www.schrijfwijzercompact.nl staan bovendien honderden oefen- en toetsvragen met feedback. Daarmee kunnen de gebruikers van Schrijfwijzer compact ook online hun taalvaardigheden trainen.

Auteurs

Jan Renkema

Productdetails
Isbn: 9789024434763
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 21.2 x 13.2 x 1.5 cm
Gewicht: 241 gram
Pagina's: 224
Druk: 1e druk

Reviews 'Schrijfwijzer compact (3e druk)'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent