Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
De finale online only NT2 op maat
De finale - online only
€ 34,25
Productoverzicht
De finale online only NT2 op maat

De finale - online only

Maud Beersmans, Wim Tersteeg
Uitgave: laptop Niveau: b1-b2
Isbn: 9789089535344
Direct via e-mail
Beschrijving

Dit is een online only-product. Je krijgt bij aanschaf toegang tot het online materiaal en het digitaal doorbladerbare boek. 

 

Om het papieren boek te bestellen klik je hier

 

De finale is al sinds 2007 dé methode om je voor te bereiden op het Staatsexamen programma II. In het najaar van 2013 verscheen de herziene editie. Er zijn meer middellange schrijfopdrachten en examentips en strategieën opgenomen. Verouderde teksten zijn vervangen en de bijbehorende site wordt vernieuwd. Verder bestaat De finale natuurlijk uit het vertrouwde materiaal: veel oefeningen, praktijkvoorbeelden, examenopdrachten en duidelijke uitleg van
lastige grammaticale kwesties.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Niveau

B1 > B2

Doelgroep

Deze methode is vooral geschikt voor theoretisch geschoolde gevorderden die zich voorbereiden op Staatsexemen II.

Auteurs

Maud Beersmans, Wim Versteeg

Productdetails
Isbn: 9789089535344
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Docentlicentie aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis een proef-of docentlicentie van de uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'De finale - online only'

0
2
2
0
0

Goed !

Karla Brouwer | 8 mei 2023
De Finale bevat goede oefeningen en bereidt goed voor op STEX II. De inhoud zou wel wat meer gemoderniseerd kunnen worden.

Jaarlijkse e-toegang verlengen

M.A. Maclaine Pont | 6 september 2022
Het verlengen van de e-toegang tot De Finale: zo gepiept.

Verlenging voor docent onnodig

Ad | 12 februari 2022
De Finale gebruik ik als leidraad voor het coachen van hoogopgeleide, ambitieuze nieuwe inwoners van Nederland. Het is een prettige methode die alle facetten van het Nederlands aan de orde laat komen: spreken, luisteren, lezen en schrijven. Ik begin nu opnieuw aan dit boek voor een nieuwe lichting cursisten. Ik heb opnieuw een online uitgave aan moeten vragen om de beeldfragmenten klassikaal te kunnen laten zien. Het verbaast me dat de geluidsfragmenten wel gedownload en bewaard kunnen worden en de beeldfragmenten niet. Zeker door veel lesuitval door de Coronamaatregelen is het jammer dat de online toegang tot het lesmateriaal in de afgelopen periode niet eenmalig is verlengd.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent