Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
LINK+ B1 - B2 docentlicentie
LINK+ B1-B2 proeflicentie (14 dagen)
€ 0,00
Productoverzicht
LINK+ B1 - B2 docentlicentie

LINK+ B1-B2 proeflicentie (14 dagen)

VU NT2
Uitgave: laptop Niveau: b1-b2
Isbn: 3009010006856
Direct via e-mail
€ 0,00
+
Beschrijving

LINK+ online inzien? Vraag dan vrijblijvend een gratis proeflicentie aan of bekijk gratis het LINK+-webinar, waarin auteur Carola van der Voort u meeneemt door het programma.

 

Over LINK+

Écht anders lesgeven doe je met LINK+. Deze innovatieve methode biedt alles wat je nodig hebt voor doelgericht NT2-onderwijs in één digitaal programma.

 

Het platform is ontworpen op basis van recente wetenschappelijke inzichten én wensen uit de lespraktijk. LINK+ voorziet precies in de actuele behoeften van de NT2-docent en -cursist, en sluit perfect aan op het nieuwe inburgeringsstelsel. 

 

Aan dit laatste deel van de LINK+ reeks is een uitgebreide Staatsexamentraining toegevoegd.

Inhoud

LINK+ B1-B2 brengt anderstaligen in 15 thema's van niveau B1 naar B2. 

 

De leerwoorden in LINK+ B1-B2 worden ondersteund met een verklarende woordenlijst Nederlands-Nederlands; gebaseerd op het Woordenboek Nederlands als tweede taal (NT2) van Van Dale

 

LINK is:

  • Alles-in-één: een volledige taalcursus, toetsen, lesideeën, docenteninstructies, grammaticatool, Uitspraaktrainer, woordenboek NT2 op één platform
  • Interactief: een zelfsturende methode met automatische feedback én een handige berichtenservice voor het indienen en becommentariëren van huiswerk
  • Overzichtelijk: je ziet resultaten en voortgang van al je cursisten in een helder overzicht 
  • Op maat: je kunt je cursisten op groepsniveau én individueel niveau toegang geven tot het materiaal en gemakkelijk differentiëren, lessen arrangeren en extra oefeningen inzetten
  • Herkenbaar en functioneel: met thema’s en vaardigheden waar de cursist direct wat aan heeft in het dagelijks leven, zoals studeren, op reis gaan en geldzaken. 
  • Gebruiksvriendelijk en toegankelijk: Dankzij de heldere vormgeving is navigeren zeer intuïtief en eenvoudig. Intensieve bijscholing of inwerken is daarom niet nodig. 

 

Technische voorwaarden

  • LINK functioneert in de browsers Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox en Microsoft Edge. Het programma werkt NIET in Internet Explorer.
  • LINK is geschikt voor gebruik op tablets
  • Voor gebruik van LINK is een headset met koptelefoon en microfoon nodig.
  • De licentiecodes van digitale producten of sites kun je tot anderhalf jaar na aankoop activeren. Bij de licentie zelf staat hoe lang je kunt werken met de licentie vanaf het moment van activeren (twee weken, één maand, halfjaar, jaar). 
Niveau

B1 - B2

Auteurs

Auteurs: Anne Hammers, Nadine Linger

Bouwstenen: Martijn Baalman, Thomas Stam

Grammaticatrainer: Chrissy Hosea, met dank aan Titia Boers

Docentenhandleiding: Anne Hammers, Nadine Linger

Redactie: Annemarie Nuwenhoud, Carola van der Voort, Lotte Minnema, met dank aan Sandy Posthumus Meyjes

Projectleiding: Annemarie Nuwenhoud

Productdetails
Isbn: 3009010006856
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'LINK+ B1-B2 proeflicentie (14 dagen)'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent