Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Wegens onderhoud zullen Boom NT2 en NT2school enkele minuten niet beschikbaar zijn op woensdag 24 april om 21.00. Onze excuses voor het ongemak.
×
Welkom bij de Delftse methode

Welkom bij de Delftse methode

De Delftse methode is een communicatieve methode die aansluit bij de doelen van anderstaligen: het kunnen verstaan, spreken, schrijven en lezen van het Nederlands. Dertig jaar geleden verscheen ze voor het eerst. Haar reputatie was in een oogwenk gevestigd: dwars, anders, maar uiterst effectief. Door de stapsgewijze opbouw met ondersteuning in de moedertaal kunnen cursisten met alle vooropleidingen op het gewenste niveau instappen. 

 

Basiscursus 1 & 2

Voor cursisten die niet gewend zijn aan leren is er Basiscursus 1 en 2. 

 

BC1

Alles over Basiscursus 1

 BC2

 Alles over Basiscursus 2

 
     

Nederlands voor buitenlanders

Voor hoogopgeleide cursisten is er de lijn Nederlands voor buitenlanders, die in een hoog tempo cursisten met nadruk op de communicatieve vaardigheden Nederlands. 

 

NVB

Info

Activeren

Demo

Start product

TR

Info

Activeren

Demo

Start product

DR

Info

Activeren

Demo

Start product

De woordenlijsten zijn nu in 27 talen beschikbaar. De papieren uitgave wordt ondersteund door de Delftse methode online, een digitale leeromgeving waar cursisten zelfstandig hun luister- en spreekvaardigheid kunnen trainen. Het programma geeft automatisch feedback op de oefeningen en toetsen. Of u nu zelfstandig of in groepsverband aan de slag gaat, de Delftse methode maakt de stof overzichtelijk en het einddoel haalbaar. Hieronder vindt u meer informatie over de uitgaven binnen de leerlijn Delftse methode. Bekijk ook de instructievideo's!

Nederlands voor buitenlanders

Basiscursus 1

Nederlands voor beginners

Basiscursus 2

Nederlands voor beginners