Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Het NT2-salesteam staat voor je klaar

Het NT2-salesteam staat voor je klaar

Op zoek naar een nieuwe NT2-methode voor je organisatie en wil je advies? Geïnteresseerd in een demo of training om je NT2-docenten te ondersteunen? Heb je een specifieke vraag of wens voor nieuw lesmateriaal? We denken graag met je mee. 

Het NT2-veld is dynamisch en vraagt om een flexibele aanpak van NT2-taalbureaus en scholen. Of het nu gaat om een andere scholingsopdracht, een veranderende doelgroep, het oriënteren op een nieuwe methode, het krimpen of uitbreiden van het aantal cursisten of een nieuwe aanbesteding: de behoeftes en eisen van taalleerders veranderen voortdurend.

 

Advies op maat

 

Een constante in deze dynamiek is dat wij klaarstaan om je te helpen. Wij hebben een breed aanbod en bieden advies op maat over wat het beste is voor jouw organisatie. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor trainingen, voorlichting, advies of een wijziging in afname. 

 

Altijd in ontwikkeling 

 

Boom NT2 investeert volop in nieuwe materialen die passen bij de drie leerroutes van de inburgering: de B1-route, de Z-route en de onderwijsroute. Voor elke inburgeraar is er een geschikte, actuele, toegankelijke en direct in te zetten methode. Wat je wens of situatie ook is, wij kunnen je vrijwel altijd direct van dienst zijn. Samen zoeken we uit wat bij je organisatie past en hierbij houden wij rekening met jouw wensen.

 

Samenwerking 

 

Naast het vinden van het geschikte materiaal kun je bij een samenwerking denken aan andere aantrekkelijke voordelen. Kortingsafspraken, een gepersonaliseerde webshop, automatische toegang voor cursisten en deskundige ondersteuning bij de implementatie zijn een aantal voorbeelden. Boom NT2 heeft jarenlange ervaring in het meedenken met grote en kleine klanten. Klik hier voor een overzicht van onze partners.

 

 

Neem contact op met het NT2-salesteam:

 

Tessa Boff Tonella

Julia ten Bos

nt2sales@boom.nl

 

 

 

Een greep uit onze klanten en partners